Buenviajecepsa.com: nyt det mens du reiser

Buenviajecepsa.com: nyt det mens du reiser

Gitt den store sosiale bekymring i alle saker knyttet til trafikksikkerhet og ønske om å tilby løsninger til sine kunder i deres daglige liv, CEPSA Han ønsket å demonstrere med lanseringen av nettstedet buenviajecepsa.com sin bekymring for folk er ekte. Dette prosjektet forsterker engasjementet CEPSA med kunder og hva de bryr seg om, for eksempel trafikksikkerhet.

CEPSA begynte sin reise innen trafikksikkerhet med et nytt initiativ pioner i sitt marked og virkelig nyskapende til publikum: en paraply portal all nødvendig informasjon slik at vi kan gjøre Vår reise en trygg opplevelse og for å nyte det til det fulle. For å gjøre dette, har han hatt i samarbeid med DGT og Spanske Road Association viktigste strategiske partnere.

i buenviajecepsa.com sjåføren vil finne fire informasjonskanaler med alle typer bistand og anbefalinger. Først i kanalen vet mer, alle typer agglutinate Tips om å forebygge ulykker og de nødvendige forberedelser før de kommer bak rattet (sikkerhetsbelter for alle passasjerer, sikker og tilstrekkelig feste for barn i sin respektive godkjente stoler, etc.). Den andre kanalen er kalt On the Road og i det den fullstendige listen over alle ITV stasjoner samt ulike anbefalinger om kjøringen samles i henhold til sesongen; den tredje kanal kalles før du forlater og i det et program som beregner den tryggeste, mest direkte ruteinformasjon for den faktiske tilstanden av trafikk takket være den informasjonen som gis er inkludert ved kamre DGT og en liste over svarte flekker på veiene, dvs. de mest omstridte punktene og flere ulykker. Den fjerde av disse kanalene er kalt rasteplass og deri de inkludere Buen Viaje simulator Cepsa, annerledes spill for barn der en underholdende måte å lære grunnleggende tips trafikksikkerhet og flere tester kunnskap som du kan friske opp kunnskap eller vil hjelpe deg i tilfelle du får førerkortet.

CEPSA har utviklet og gjort tilgjengelig for føreren et effektivt verktøy hjelpe for valg av sin reiseruter. I www.buenviajecepsa.com kan du finne de sikreste rutene Kalkulator Cepsa, et praktisk verktøy utviklet i samarbeid med Direktoratet generalsekretær Trafikk (DGT) og den spanske Road Association (AEA).

Lent mot en av de ledende kartlegging globalt, og ved hjelp av en metode utviklet av den spanske Road Association, blir dataene levert av DGT om trafikken på spanske veier i løpet av de siste fem årene, slik at på denne måten behandlet beregne den raskeste, korteste eller den sikreste veien til våre reisemål i Spania eller Portugal.

Beregningen av hazardratio utføres ved analyse av de forskjellige faktorer som påvirker kjøre (intensiteten av tung trafikk, ulykkesfrekvens, steady state, etc), noe som gir føreren mulighet for en reiserute som reflekterer klart og pålitelig, fare rangeringer av de forskjellige deler av sin rute, samt den situasjon hudormer og radarer, noe som letter en jevn rulling.

Dette verktøyet er et hjelpemiddel til tryggere kjøring med en fullstendig beskrivelse av ruter som viser ruten på kartet, med verktøy som 3D-visning, fugleperspektiv og zoom, designet for å nesten gå banen før du gjør det på veien.

Den buenviajecepsa.com lanseringskampanjen er inspirert av en opplevelse som mange identifisere. Når vi starter en tur med bil eller motorsykkel, og vi følte seg trygge, rute, av ukjente synes det å bli familie. Det er som om vi hadde tur, som om det krysser vår måte Han møtt oss som en gammel venn...