Första testet: Seat Ibiza 2015, titta på Leon

Första testet: Seat Ibiza 2015Första testet: Seat Ibiza 2015Första testet: Seat Ibiza 2015Första testet: Seat Ibiza 2015

Dina bildarbeten, alltså Seat knappast har retuscherat deras estetiska exterior view. Ändringar har begränsats till nya strålkastare med varselljus ledde till nya konstruktioner av hjul 16 och 17 inches och införlivandet av nya karossfärger och Moonstone Silver Red Chili.

Från spanska märket de satsar på en större "leonización" av hela sitt sortiment och detta är särskilt märkbart inuti Ibiza 2015, med en mycket liknande design av mittkonsolen innehåller samma multimedia utrustning med en pekskärm som kan vara upp till 6,5 inches. Men också kan ses på ratten, instrumentering med det nya konceptet i kapellet i styrelsen, i arrangemanget av andra element eller delar av mjukplast; en uppsättning av detaljer som stärka känslan av kvalitet inom intervallet: femdörrars, tredörrars SC eller ST familj.

Seat Ibiza 2015Mer än 1000 kombinationer

En annan viktig nyhet är anpassningsmöjligheter, eftersom med färgen förpackningar kan "färga" utanför kylargrillen och spegelhusen, och inuti ringar utgångar luftning eller dekorera en del av ratten, växelspaken eller ryggstöden. metallfälgar är också anordnade i två färger, 16 eller 17 inches.

den nya Ibiza 2015 också det har en ny generation motorer. Bensin är en del av tre-cylindrig 1,0 75 atmosfärs CV, som når 95 eller 110 hk TSI turbo versioner. även de erbjuder 1,2 TSI 90 hk och 1,4 TSI skilj cylindrar 150 hk. Diesel är den nya 1,4 TDI trecylindrig 75 CV-bara 3,4 l / 100 km och 88 g / km CO2. De andra TDI-motorer betala 90 eller 105 hk. Alla uppfyller EU6 standard och kan bära stopp-system&Starta. TSI 110 hk och 90 hk TDI kan beställas med automatisk DSG.

I vår Touchdown var prendados den tricilíndrico motor 95 hk 1,0 TSI, eftersom det är mycket silkeslen, fungerar utan vibrationer som är klart märkbar, Det förmedlar en harmonisk ljud och också är mycket elastisk. Tillkännager en genomsnittlig förbrukning av endast 4,2 liter / 100 km och 97 g / km CO2.

Seat Ibiza 2015avstämd chassi

Ibiza har varit en mycket uppskattad bil i sin kategori på beteendenivå, men med nyanser om dess något fastare fjädring, alltså nu det spanska varumärket justerat upphängningsinställningarna för en mer bekväm bil men utan att förlora effektivitet. Komfort eller Sport: dessutom är Seat Drive Profile alternativet, med vilken föraren kan välja mellan två lägen för elektronisk upphängningsstyr tillgänglig. I detta fall hjälp av ledning, som också erbjuder förbättrad kontakt den nya serien ändrar också.

Förresten, som tänker i Cupra version De måste vänta till slutet av året. den Ibiza sportigare kommer att innehålla motorn 192 hk 1,8 TSI i kombination med en manuell växellåda.

ansluten säkert

den Mirror teknik Det gör det möjligt att replikera huvuddragen i vår smartphone på pekskärmen Ibiza för att hålla kontakten i komfort och säkerhet. Den spanska märket fungerar även tillsammans med Samsung att utveckla anslutningslösningar och Galaxy A3-modellen kommer att erbjudas med Connect Seat ansökan förinstallerat i 35 länder. Dessutom kan ägarna till Ibiza rida alternativ Full Link System, 170 euro, vilket underlättar tillgängligheten av olika funktioner för både operativsystemet Android och iOS.

Allt avslutas med möjlighet till röststyrning för infotainmentsystem, med fokus på Media System Plus. Och trimma nivå, är området uppbyggt med referens, Style eller sportigare FR nivåer. När det gäller teknik, de innehåller alla Ibiza dåsighet detektor i förar och kan ha flera kollisionsavvärjande bromssystem, backkamera och många andra system som förbättrar säkerhet och komfort.

Priset-utrustning förhållande förbättring jämfört med föregående intervall. Beroende på vilken version återförsäljarna tillämpa en rabatt på mellan 700 och 1000 euro på den officiella kursen. Du kan se priserna på Ibiza 2015 sortimentet.