De 10 bästa sportbilar testas i 2016

Den bästa sport år 2016, enligt våra testerDen bästa sport år 2016, enligt våra testerDen bästa sport år 2016, enligt våra testerDen bästa sport år 2016, enligt våra tester

365 dagar gå långt (366 dagar, i detta fall, eftersom vi hade skottår). Alltigenom 2016, testarna Highway och Automobile tidningar har kört den mest passionerade sportbilar och tid. Här är en Ranking av topp 10, de 10 bilar som vi har velat för sportighet och körglädje de erbjuder.

1. Turbo S 911 Coupe

Porsche 911 Turbo S är vår förståelse den bästa sport år. Inte bara för sin extraordinära dynamik och riva prestanda också upp den lätthet och glädje som erbjuds vid spakarna.

2. BMW M4 GTS

BMW M4 GTS är en distinkt sportig version utvecklas på humör BMW M4. imponera på din effektivitet och sänder unika drivande förnimmelser. En bil för eldsjälar, som kommer att bli en uppskattad samlarobjekt.

BMW M4 GTS3. BMW M2

BMW M2 är den nuvarande modellen som bäst förmedlar filosofi M. den kul bakom ratten garanteras, Det är också mycket effektiv och även om inte billig, är inom räckhåll för många ekonomier.

4. Audi R8 V10

den V10-motor de kraftfulla Audi R8 resterna atmosfärs och detta är något som välkomnas vid en tidpunkt när kompressorn tas ut. Det är också en mycket balanserad sportig och mycket effektivt.

5. Honda NSX

Den japanska automaker har visat att Hybridtekniken är giltigt i högtflygande sport. Den nya Honda NSX förvånar även för dess effektivitet och enkel körning, utan att glömma dess effektivitet.

Lexus GSF6. Lexus GSF

Det japanska företaget får stå upp mot den allsmäktige BMW M5 Lexus GSF, en sedanmodell som kombinerar sportighet och körglädje perfektion, med förstklassig komfort och stor mångsidighet.

7. Porsche Panamera

Porsches nya sedan imponerar med sin enastående dynamik och förnimmelser vilket den är kapabel att sända vid spakarna. Det är för närvarande den mest effektiva sedan högväxel som kan köpas.

8. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio är en bil för att ta av sig hatten. den tecknandet av Biscione Du har lyckats göra en stor bil. Det är inte lätt att bygga ett mellanregister saloon klara den almighty BMW M3.

9. Sits Leon Cupra 290

Ankomsten av Honda Civic Type R och Ford Focus RS har gjort det mycket svårt, men Seat Leon Cupra 290 håller typ och förblir mer balanserade och effektiva sport kategori. Det är också det billigaste.

10. Ford Fiesta ST200

Ford Fiesta ST200 är inte den starkaste bland sina konkurrenter, men den här versionen fest erbjudanden känslor svårt att matcha och det är också erbjuds till ett pris som är en riktig frestelse. En bil att njuta av.