SUV och mer tillförlitliga SUV-marknaden

SUV med färre uppdelningar av tidenSUV med färre uppdelningar av tidenSUV med färre uppdelningar av tidenSUV med färre uppdelningar av tiden

när köpa en bil, tillförlitlighet av de modeller vi har i åtanke är det ett av de viktigaste värdena när opt för den ena eller andra fordon. Vi vill att våra bilar sista oss så mycket som möjligt, så mycket att från institutionerna vi ständigt komma ihåg att den spanska flottan åldras för varje år.

därför studier om tillförlitlighet modellerna på marknaden De är så viktiga. JD Power är ett företag som utför en av de tillförlitlighetsanalys mest prestigefyllda i världen. Med fokus på den amerikanska marknaden, är det alltid en bra referens, eftersom många av stadsjeepar och bilar som visas i reliabilitetsstudie också marknadsförs på den europeiska marknaden, ja, lämpligt anpassad till standarder godkännande Old kontinent.

Sedan, uppmärksam på ranking av tillförlitlighetsproblem SUV med mindre tid, enligt JD Power Report 2017.

1. X3

den BMW X3 SUV Det har klättrat positioner för att få första betyg, en privilegierad ställning uppnås tack vare en perfekt balans mellan svaren samlats i sina undersökningar, där köpare har visat dels tillförlitligheten i dess externa komponenter såsom inre övervakning, något som inte har hänt i sin föregående rapport, där det fanns en tydlig skillnad mellan kundtillfredsställelse för gott uppförande med dålig inomhus tidigare modeller.

BMW X32. Chevrolet Silverado HD

detta dramatisk upphämtning under 2014 fick den högsta poängen från JD Power så långt som möjligt mekaniska fel berörs. Analytikern betonade tillförlitligheten av mekaniska komponenter för att höja honom till andra plats i listan. Chevrolet Silverado HD kan endast förvärvas i fyra versioner, men vad vi ser, alla av dem är av tillräcklig kvalitet för att inte ångra ditt köp.

3. GMC Yukon

den GMC största SUV, den Yukon stänger den sista platsen på pallen. Deras motorer har högt värderade i studien, men var annars har belyst denna imponerande SUV är kvaliteten på sina inredningsmaterial, både i tyger och elektroniska komponenter.

4. Honda Ridgeline

I detta fall bedömningen av JD Power Det har inte varit avgörande för att placera denna pick-up slangbella bland de bästa modellerna som vi kan köpa. Svar konsumenter har tjänat det japanska företaget att placera din modell på fjärde plats, där höjdpunkten har varit dess inre komfort och suspensioner. Detta fordon avbröts 2015, men efterfrågan och apprecieringen av allmänheten har gjort Honda dig tillbaka till livet med en uppdatering om detta 2017.

5. Hyundai Tucson

En stor känd i våra vägar, Hyundai Tucson Han har nått halv bord tack vare JD Power goda värderingar, särskilt på motorn. När det gäller konsumentbetyg, har dess ägare belyst den goda kvaliteten på dess upphängning och elektronisk utrustning, men vacklar i andra avsnitt, som headliners.

6. Lexus RX

den populära Lexus SUV är en annan av de modeller som skal många positioner för att komma in på topp 10. I den tidigare studien, gav analysen ett bra sätt för mekaniska alternativ, som i år, men synpunkter från konsumenterna, som markerade gnissel och några rattle när de flyttas stad, dömd att vara lägre. Nu har dessa problem resulterat i den senaste uppdateringen, som har ökat sin totala mark.

Kia Sportage7. Kia Sportage

annan vanligt våra städer och vägar. den Kia Sportage Det har tjänat ange mellan 10 och SUV SUV mer tillförlitlig Tack vare det goda arbete av sina drivlinor och en god kvalitet i de andra sektionerna, där ingenting särskilt utestående men inte överdrivet straffas.

8. Nissan Murano

Nissan får en notering som till Motortillförlitligheten dess Murano av JD Power. Men kvaliteten på finish och inredning utrustning är inte samma höjd och utan att vara dålig, PLÅGA den japanska SUV, förvisa honom till en inte obetydlig ställning med tanke på den hårda konkurrensen.

9. Toyota 4 Runner

Liksom fallet med Nissan Murano, Toyota få en bra notering i sin 4 Runner När det gäller motor tillförlitlighet. Ändå ser hans modell kan bara nå nionde plats på grund av ett system för information och underhållning opraktiskt. Dessutom är kvaliteten på andra material är helt enkelt felaktiga, vilket också bidrar till att förbättra din position.

10. Toyota FJ Cruiser

denna märkliga Toyota SUV med retro luft Det är den mest kompakta i listan. Liksom i andra fall av den japanska företaget, motorisering Toyota FJ Cruiser Det är mycket bra betyg, men konsumenterna har inte följt bedömningen av JD Power and betonade kvaliteten på dess inre snarare än modellens tillförlitlighet.

Du kan också vara intresserad

- Peugeot 3008 och Skoda Kodiaq, SUV med bästa design av 2017

- 10 bilar och 10 bäst säljande SUV i juli

- SUV uppenbarelse av året: Veiling, XC60, Stelvio, 3008, C-HR, Ateca ...