Kia Sportage 2.0 CRDi 4×4 185 GT Line, en lyx SUV

Kia Sportage 2,0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2,0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2,0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2,0 CRDI 185 4x4

Kia Sportage är en SUV som är nu i sin fjärde generation. Om början av 90-talet en liten elegant koreanska SUV, utformad för att tillfredsställa asiatiska smaker och även härrör från Mazda Bongo, nu får du en modell av hög kvalitet, europeisk design och tillverkning, utrustad med en hög teknologisk börda långt över vad den genomsnittliga bilen erbjuder marknaden. återkallande ska återgå till sitt ursprung som i dessa 23 år har gått från att vara en ganska billig kvalitet bil och en modell och perfekt integrerad i den typ av bil du tittar på en kontinent som vårt. Jag skulle till och med säga att den senaste generationen Han sätter på repen tyska eller franska bilar med mer prestige och stamtavla. För sin utveckling använder en formel som varumärken såsom Volkswagen har varit igång dem i generationer; förändringar, förbättrar, men visas inte vid första anblicken en radikal omvandling som traditionellt tillverkas andra märken som Renault med Mégane, förvånande varje generation med en annan linje.

Sålunda ser vi hur Kia Sportage Han har redan funnit sin volym och tydligen storlek ändras inte för mycket med den tidigare generationen. Det finns ingen radikal förändring i konceptet och mycket mindre i sina proportioner och om du inte jämföra dina mätningar till centimeter, kan du även tror att detta är en uppdatering av vad som var, att det var en mycket korrekt produkt. Men det är en ny bil, även passerar dess aerodynamiska motstånd 0,35-0,33. Evolutionen är huvudsakligen notera vad som inte ses, från ljudisolering på använda material, från att minska vibrationen vid beröring av kontrollerna; Det har förbättrats markant.

nätet bedömning av din begagnade bilDet är sant att som ett första test av den fjärde generationen har börjat med GT linje version, den mest omfattande när det gäller effekt, dragkraft, utrustning eller tjänster och som hjälper dig att få en bättre första intryck. 185 hästar, AWD, den översta slutområde GT telefoni Kia Sportage och utropspris på 38.000 euro blir säkerligen mindre efterfrågan versioner av sitt sortiment, priset är ett handikapp som likställer honom mest erkända varumärke modeller, och ännu bättre produkt, vi vet att "marquitis" ofta inte förstår kvalitet.

Den yttre storleken av denna Kia Sportage har varierat huvudsakligen i striden, 3 cm mer, samt längden, 4 cm längre. I de övriga åtgärder variationen är liten. Inuti nästan upprätthåller nivåerna sedan Arbetet har fokuserat ser mer bagage. Jag hade redan en bra plats för baksätespassagerarna, så du förlorar 2 cm benutrymme har inte fått det ett problem. En förändring har fått höjd, vilket också välbehövlig och trunk, som växer i några intressanta 130 liter och 540 liter börjar reparapinchazos version med kit. Nu överstiger CX-5 i 10 liter, förbättrar Kuga i 40 liter och 15 liter ger efter för en Qashqai och 45 kontra CR-V. Den bakre bänk är inte halt, så att utrymmet mer varierande belastning Kia har valt 7 olika lägen (23 till 37 grader, plus fullt vikta) för att luta ryggstödet; i botten 3 det skulle ha räckt, men inte mer. När avtar ryggen platt botten är, vilket är uppskattat när skrymmande föremål transporteras.

Kia Sportage

Interiören kvalitet Kia Sportage gillade det, speciellt material som används. Instrumentpanelen är plast, men den bästa plasten jag hittade på marknaden. Det är mjukt, behagligt vid beröring och även simulerar en söm dekoration som om klädd hand. Om instrumentbrädan ta honom en Jaguar XE förhoppningsvis brittiska alabaríamos kvalitet finish, men i detta fall tar det en fast mindre glamorösa a priori. Du kommer inte att se en dålig passning eller en bit desentone. Ergonomi är bra och det finns gott om utrymme. En baksätet bara se dem uppbackning mindre fel i sin centrala del, något mer obekväm än i sido säten. Utrustningen har allt från uppvärmning eller nedkylning av ratten i sätena till en komplett multimediautrustning. Du kommer inte missa något saknas. Självklart, om du vill ha en Kia Sportage AWD kan du bara välja denna kombination efterbehandling med antingen diesel 185 eller 136 hästar eller bensin 177-hästkrafter, bort nog av 17.000 euro kostar det billigaste Sportage som reklam på försäljningsställen med bilden av GT line.

När det gäller den tidigare generationen Kia Sportage förbättrat hela dynamiska delen, om konkurrensen levererar utsökt kvalitet rullar med en hytt ljudisolering och låga vibrationer. Stabilitet är korrekt och elektroniska hjälpmedel gör sitt jobb om det behövs. Drivsystemet har en knapp för att låsa centrumdifferentialen till endast användas i situationer med mycket komplicerad vidhäftning, situationer där sporten däcket i däck 245/45 19 inte är avsedd. I varje fall är det återigen något som summan och ingen vila, som Descent Control. Off-road den fungerar väl på ett sätt som inte bryts, med mer komplikation chans att en saloon; i slutet gränsen sätts asfalt däck och profil. Dessa begränsningar vända på asfalten, där samma däck kommer att bidra till att spela den bästa bromssträckor kategori, tillsammans med en god bromssystem anpassat till 1,743 kg vägde 19 kg mer än tidigare med mer utrustning.

Kia Sportage

Kia Sportage adress har överdriven "elektrisk touch" som man måste vänja sig, men annars mycket trevligt på din körning jämnhet som allt. Det är betydligt snabbare än tidigare till lika motor och snabbare än de flesta av sina konkurrenter. Detta innebär att med bilen vid full belastning vi inte kräver mer kraft för omkörningar säkert. Konsumtionen är dess oavslutade ärenden, och det har förbättrats jämfört med föregående Tack vare motor tweaks och utvecklingen av förändring. Det har inte en kritisk utgifter, men konsumerar mer än de flesta av sina konkurrenter; saknar Start / Stop, förmodligen den enda elektronisk apparat som saknar. I denna generation har ökat sin kapacitet i 4 liter reservoar, som har förbättrats autonomi.

Sammanfattningen är att det är en bra bil, med argument för att bli riktmärket i segmentet, särskilt om du väljer en billigare motor. I ditt första veckan med honom förmodligen hittar du varje dag en ny elektronisk gadget, eftersom du har alla. Förmodligen med motorn på 136 hästar är fortfarande en bättre produkt, eftersom denna typ av bil inte många funktioner krävde 3.000 euro och ja det kostar mindre uppskattat. Jag bor med förfining, nöje att använda och framför allt, komplett utrustning. De premiummärken i allt större utsträckning lämnas med färre argument än värdet och varumärkesprofil.

Du kanske också är intresserad av:

VW Tiguan 2016

Hyundai Tucson 1.7 CRDi 141 hk 7DCT

Hyundai Tucson 1.7 CRDi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Nissan Qashqai dCi 130 4x4i 360 mot Renault dCi 130 4x4 Kadjar X Mod