Vill du öka värdet på din bil? Följ dessa 10 tips

Vill du öka värdet på din bil? Följ dessa 10 tips

Om du befinner dig i sökprocessen ny bil att du har först Sälj din. Inget behov av att spendera en hel del för din nuvarande bil bättre på alla sätt och du kan be för honom mest pengar möjligt och framför allt, åtminstone officiellt det motsvarar dig. Innan detallarte några tips och tricks för att öka värdet på din begagnade bil, bör du veta att från Autopista.es Vi erbjuder även en Gratis onlinetjänst VÄRDERING, med fullt uppdaterade priser och en hand professionell och referenstjänst. Det är bättre officiell verktygsmarknaden: Vilket i kombination med dessa 10 tips för att visa nu kan du med din bil mest pengar möjligt.

1. Tvätta och kontrollera inne

Om du kan, för hand och sätta dina fem sinnen. REPASA med tyg microfribra hela kroppen utan att glömma att rengöra dörrkarmen, inklusive ledområdet. också När vi granskade däck med specifika produkter och säkerställa gott skick av hjulen: Det kommer att ta bara en halvtimme och du kommer att spendera mindre än 10 euro. Sedan plockar en dammsugare, fönsterputs och en bra produkt för att rengöra plast, utan att granska inte heller glömma bort stammen. arbetet bör inkluderar klädslar: En ångtvätt fungerar fantastiskt med tyg. Om de är läder, tvål och gnugga. Kolla här 3 timmar och under mellan 10 till 20 euro.

2- Tillägnas mini reparationer

Efter ca estetiskt Mess med kropp. Vissa detaljer kan kräva ett ingripande av en professionell tinkerer (naturligtvis du kommer att finna det mycket dyrare, förstås), men det är mycket troligt att du finns på stötfångare rozones, repor, även lite flisas på dörrarna genom slag mot väggarna ... I dessa fall, misströsta inte. check handen båt polish, en snabb, billig och nästan mirakulösa med många små rozones lösning. Vad händer om inte tillräckligt? Sök din bil sedan referera färg (ofta i motorrummet), och med det, köpa en retuscheringsborste på återförsäljaravtalet, men du kan också ge dem i butiker i branschen. Fundamental vara exakt samma färg, till och med redan vara utanför kroppen. Inkludera även lack, annars färgen kommer att pågå tills du tvättar det igen ... I mindre än en timme, och till ett pris på mellan 10 och 50 euro, du har en poäng.

3. Det finns detaljer som gör skillnad

Nästa steg: det skav från användningen av bilen du kan inte styra, såsom ratten eller växelspaken. Men du kan ta hand om en del detaljer att devalvera bilen. Från Autopista.es föreslår vi att sJag ratten är läder och bärs det retapices (100 till 150 euro). Och även att sustituyas gummin pedaler, än bara kosta mellan 10 och 20 euro spelets. Resultatet är spektakulära, även letar efter en ny mus: Den dyraste kostar cirka 50 euro.

Betyg din bil gratis4. Ändra borstarna och övervakar tandköttet

Det var dags, men inte regn dagar. Slutligen Byte av torkarblad vindrutetorkare och granska ejektorerna fungerar som de ska. Med en nål kan du befria typiska små hinder, även omdirigera. Kontrollera vilken också är tillstånd hos tätnings dörrarna mot kroppen och om det finns någon bruten, substitut. De är billiga, lätt monteras och demonteras och med dem kan du undvika en hel del vindbrus. I 10 minuter för mindre än 12 euro har slutfört det här skedet.

5. Glöm inte att kolla lökarna

Du kanske inte har märkt det, men se till att din bil lampor lyser korrekt. Om din strålkastare är slitna plast lampskärm, befria dem från dessa faller ut i dag verkligen billigt och när polerade (du kan göra en professionell, men du kan också köpa allt du behöver för mycket lite i någon butik eller stormarknad specialiserade tillbehör), de är mycket bra och att du kan se mycket längre. På bara en timme och 15 euro per strålkastare, du flyttar till punkt 6.

6. Granska månar

en annan aspekt att granska: vindrutan. Måste vara i perfekt skick och om du har en spricka i månen, men liten den är bättre än av en godkänd förändring av varumärket eller av samma fabrik som är monterad. Skador gå om inte vidare och köparen vet.

7. Ögon till bälten

Toca och kontrollera rätt tillstånd av bilbälte. Rikt band, rengör den med tvål och när det är torrt, aplícale ett silikonsmörjmedel för på pickup springa lätt. Eller bets eller dropp. Denna produkt kan användas på någon del som låter gamla madrass. På bara en timme och för 5 euro, löst uppgiften.

8. Söker de bästa bitarna

Recensioner och reviderar status hos omkopplarna, kontroller, visir eller någon annan del av instrumentpanelen som Bekräftelse och överanvändning. Leta efter referens söker ny bit i delar butik. Så du garanterar dig en spektakulär ansiktslyftning bilen och se till att alla delar fungerar: aspekter som inte kunde få en del i ett skrotupplag uppnås, till exempel.

9. Se upp nycklarna och dokumentation

Eye: det är vanligt att glömma Där de har hållit reservnycklar och kan till och med att du förlorat. Men om du är enastående, sälja din bil har de två spelen värda mellan 100 och 245 euro mer, beroende på segmentet. Dessutom, som du är försiktig dokumentation också berätta en hel del bil. Om databladet, bokföring och registreringsbevis är i gott skick, kommer du att undvika köparen kräver att du kopiera, spara 150 euro, 60 euro och 30 euro respektive. Kontrollera också att instruktionsboken är belägen: 30 euro kommer att finnas andra besparingar.

10. Ange Autopista.es

Och en sista punkt som du inte bör glömma. Kom ihåg att Autopista.es kan redan från och med idag utvärdera gratis din begagnade bil innan det till försäljning, med professionell och officiella verktyg som kommer att ge exakt prislapp på din bil på marknaden. Vänta inte och på bara 5 minuter, fylla dina personliga uppgifter och göra det tydligt vad din bil får du via e-post alla detaljer.

Du kanske också är intresserad av:

officiella och fri värdering av din bil, bara i Autopista.es

Den mest tillförlitliga begagnade bilar handen