Car2go hur tjänsten fungerar Madrid

Så här fungerar det car2goSå här fungerar det car2goSå här fungerar det car2goSå här fungerar det car2go

Jag är säker på att du har sett parkerade på gatan mer än 300 bilar car2go och du trodde Var gör dessa bilar? Vem kan leda? Hur du kan hyra en? Var har jag kan lämna? Car2go är en hyra 100% elfordon att flytta runt centrum, arbetar utan fasta hyres stationer, det vill säga Du hittar dem i alla hörn och användning.

Det är bra om bilen är att car2go, att vara elektrisk, kan du strömma genom bostadsområden regleras i transit och parkeringsplatser BE (Grön och blå zon). Dessutom, Du behöver inte oroa dig för att ladda bilbatteri, Car2go som är ansvarig. Under inga omständigheter får du tillgång till en bil med mindre än 20 procent batterinivå.

När det gäller nackdelar: inte alltid hitta en bil nära din position car2go, trots att de har en flotta av 350 enheter; och Utrymmet är begränsat eftersom de är tvåsitsiga bilar. Och om du tar hänsyn, beroende på hur länge du ska använda tjänsten kan du få ut dyrare än att använda kollektivtrafiken.

Du kan parkera gratis i SER

Vad man ska göra för att använda tjänsten car2go

De enda kraven är www.car2go.com registrera och slutföra uthyrning alltid inom ramen för M-30. Car2go tar hand om resten. Användarna betalar endast för den faktiska användningen av tjänsten € 0,19 per minut, utan månadsavgift eller årlig. Allt ingår.

1.Registro på webben. Du måste ange dina personuppgifter, uppgifter från ditt körkort, PIN-kod och data kreditkort eller betalkort. Registreringen är gratis till 31 januari 2016.

2.Validar körkort. Det görs endast en gång och görs i en av de 35 poäng car2go fördelade över hela staden. Du måste visa ditt ID-kort, körkort och QR-kod som skrivs ut vid registreringen. denna validering Det tar bara fem minuter.

3.Dónde är bilar. För att hitta närmaste elbil Car2Go måste använda programmet. En karta kommer att ange vilka fordon närmast din position och batterinivå. Du kan boka en bil i 30 minuter.

4. Hur öppna bilen. Fordonet har på vindrutan med en elektronisk styrelse som visar grundläggande information om bilen, det vill säga om det är gratis och batterinivå. Car2Go öppna programmet, klicka på "Starta bilen", och efter några sekunder kommer bilen öppnas.

Där jag kan köra 5.Vid. Väl inne, en instruktion bok och key'll hitta ställning till höger om pekskärmen. Du måste ange PIN-numret som valts vid registreringen. Ta nyckeln och starta bilen. Du kan börja njuta av semestern.

6.Donde lämna bilen när du är klar hyran. Kom ihåg att du kan köra var som helst, så länge när du är klar tjänsten inom ramen för M-30. Att vara en elbil är undantagen från Ser Zone, så att du kan parkera var som helst, förutsatt att det inte är förbjudet.

7. Vad gör jag med nyckeln. När du stänger av bilmotorn, frågar systemet táctil- -Genom skärmen om du har slutfört resa eller om du helt enkelt göra ett stopp. Om du ska göra ett stopp, måste du ta nyckeln för att låsa bilen och sedan öppna den igen. Men kom ihåg att "taxameter" fortsätter och kommer att fortsätta att laddas varje minut. Om du har slutfört resan, lämna nyckeln tillbaka på stativet och ut ur bilen. Stängningen sker automatiskt inom 15 sekunder.

pekskärm med alternativ

Du kan också vara intresserad

-Vad som händer med bilar car2go?

-One Way timme uthyrning av Bluemove

-Womencar Europcar hyra för kvinnor