Buenviajecepsa.com: njuta av det under resan

Buenviajecepsa.com: njuta av det under resan

Med tanke på den stora sociala oro i alla frågor som rör trafiksäkerhet och viljan att erbjuda lösningar till sina kunder i deras dagliga liv, CEPSA Han ville visa med lanseringen av webbplatsen buenviajecepsa.com hans oro för människor är verkligt. Detta projekt förstärker engagemanget CEPSA med dina kunder och vad de bryr sig om, t.ex. trafiksäkerhet.

CEPSA började sin resa inom trafiksäkerhet med en ny föregångare initiativ på sin marknad och verkligt innovativa för allmänheten: ett paraply portal all nödvändig information så att vi kan göra Vår resa en säker upplevelse och att njuta av det till fullo. För att göra detta har han haft i samarbete med DGT och Spanska Road Association viktigaste strategiska partners.

i buenviajecepsa.com föraren hittar fyra informationskanaler med alla typer av stöd och rekommendationer. Först, i kanalen vet mer, alla typer av agglutinat Tips på att förebygga olyckor och nödvändiga förberedelser innan det blir bakom ratten (säkerhetsbälten för alla passagerare, säker och tillräcklig fixering för barn i deras respektive godkända stolar, etc.). Den andra kanalen kallas On the Road och det fullständig förteckning över samtliga ITV-stationer samt olika rekommendationer på körningen samlas beroende på säsong, den tredje kanalen kallas innan du lämnar och i det program som beräknar den säkraste, mest direkta väginformation av den faktiska tillståndet av trafik tack vare den information som inkluderas av kamrarna DGT och en förteckning över de svarta fläckar på vägarna, dvs de mest kontroversiella punkter och fler olyckor. Den fjärde av dessa kanaler kallas rastplats och däri de inkluderar Buen Viaje simulator Cepsa, annorlunda spel för barn där ett underhållande sätt lära sig grundläggande tips trafiksäkerhet och flera tester kunskap genom vilken du kan uppdatera din kunskap eller kommer att hjälpa dig om du får körkortet.

Cepsa har utvecklat och göras tillgängliga för föraren ett effektivt verktyg hjälpa för val av dess resplaner. I www.buenviajecepsa.com hittar du de säkraste vägar Calculator Cepsa, ett praktiskt verktyg som utvecklats i samarbete med generaldirektoratet för trafik (DGT) och den spanska Road Association (AEA).

Lutad mot en av de ledande kartläggning globalt och med hjälp av en metod som utvecklats av den spanska Road Association, är de uppgifter som DGT om trafiken på spanska vägarna under de senaste fem åren, vilket gör på detta sätt behandlade beräkna den snabbaste, kortaste eller den säkraste vägen till vår destination i Spanien eller Portugal.

Beräkningen hazard ratio utförs genom analys av de olika faktorer som påverkar körning (intensitet tung trafik, olyckor, steady state, etc), vilket ger föraren möjlighet att en resplan som återspeglar klart och tillförlitligt, varnings betyg för de olika delarna av sin rutt, samt situationen för pormaskar och radar, vilket underlättar en mjuk rullning.

Detta verktyg är ett hjälpmedel för säkrare körning med en fullständig beskrivning av linjer som visar rutten på kartan, med verktyg som 3D-vy, fågelperspektiv och zoom, utformad för att i stort sett gå vägen innan du gör det på vägen.

Den buenviajecepsa.com lanseringskampanjen är inspirerad av en erfarenhet som många identifiera. När vi börjar en resa med bil eller motorcykel och vi kände säkert, rutt, av okända verkar det bli familj. Det är som om vi hade tur, som om det korsar vårt sätt Han hälsade oss som en gammal vän...