Tre bilkollision kedja: vad eller vad man ska skylla?

Tre bilkollision kedja: vad eller vad man ska skylla?

Det vi kallar vanligen kedja kollisioner De förekommer oftare än vi skulle vilja. När vi står i en trafikstockning i ljuset ... bilen som föregår oss förlorar kontrollen eller bromsa i god tid och kolliderar mot vår bil bakom. Om när det händer, vår bil genom att trycka kupp kraschar in i fordonet framför, pileup har redan ägt rum.

Nu måste vi börja arbeta och starta Fyll i de delar av försäkringen. Du kan ge många variabler, men det bästa och mer objektiv lösning kommer att vara i ljudet, Vi Mario Arnaldo, vd för European Automobile Associates (AEA) sade. Vad ljud? Ja, förklarar vi.

Föreställ dig att du stannat vid ett trafikljus framför dig och det finns en bil. Ett annat fordon bakom dig och träffar bilen, omedelbart efteråt, du stöter på fronten. Den första bilen av tre är den som sparas i den här röran. Ditt försäkringsbolag kommer inte att behöva lägga en euro eftersom han inte har orsakat skador på någon eller något. Bilen bakom tredje, kan vi säga är att skylla för allt, men det beror på vad vittnen säger. I det här fallet måste du be föraren av den första bilen som verkligen vad först hördeOm han hörde eller inte först slå innan han fick. Detta uttalande kommer att vara viktigt att veta om den tredje bilen tar hand om alla kostnader eller om den andra bilen bör ta hand om skadorna först, och som skulle markera den andra bilen stod kvar och kraschade innan mot den första.

Alla variabler mellan bil pileup

¿Vad man ska göra förare den andra bilen, som är bland de tre? samla information för visar att redan stod vid trafikljusen vid tidpunkten för kedjedrift. Om så är fallet, kommer Seguradora tredje bil som kommer att vara ansvarig för alla skador: baksidan av den första bilen, framför den andra, på baksidan av den andra och tredje front.

Om du inte kan bevisa något, den tredje bilen försäkringsbolaget kommer att hävda att den andra inte upprätthålla tillräcklig säkerhetsavstånd eller han först mot bilen framför innan de får genomslag bakifrån, för att undvika att behöva ta hand om alla kostnader. Om den andra bilen är försäkrad mot alla risker ditt försäkringsbolag kommer att behöva ta över baksidan av den första bilen och framsidan av den andra bilen. Om du bara har Dalos till tredje part, ditt försäkringsbolag betalar endast skador på bilen framför, eftersom deras egna kommer att få betala ur fickan.

Så du vet. När par vid en lätt avstämd i örat så det kan hända.

Du kan också vara intresserad

Bilförsäkring: ålder och erfarenhet är nyckeln

10 tips om hur man kan stoppa

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis