Så här uppdaterar din stereo

musikspelaremusikspelaremusikspelaremusikspelare

Varje gång vi drar vår bil liv eftersom som är ekonomin, köpa en ny är inte längre tillgänglig för alla. Och, naturligtvis, har det konsekvenser. Å ena sidan är bilparken i Spanien blir äldre tid och så våra bilar är mindre säkra. Å andra sidan, att en del av bil utrustning blir föråldrad med hänsyn till den hastighet med vilken fordonet rör sig framåt teknik som tillämpas på.

Det är vad som händer med stereoanläggningar. En dag du vaknar upp och plötsligt upptäcker att bilen, vilket inte är mycket gammal men redan har sina år gammal, han har en radio som endast spelar musik-CD och inte ens i mp3-format. Kort sagt, måste du uppgradera din stereo. Vilka alternativ har du?

FM-sändare

Det billigaste sättet du kan hitta på marknaden är en FM-sändare. Den ansluts direkt till hörlursutgången på smartphone eller bärbar mp3 och avger en signal som fångar FM-radion. Genom radion ratten kan vara valda låtar. Du har dem från 5,95 euro i Norauto.

FM-modulator

Om du vill ha något lite mer sofistikerade, har du FM-sändare, inklusive USB-port och SD-kort. Liksom tidigare, det fungerar genom en radiostation och ansluten till 12V bil cigarettändare. Den innehåller också en fjärrkontroll. Dessa kostar 10 euro. Och gå ett steg längre, det finns Bluetooth, så anslutningen är mycket enklare (29,95 euro).

FM-sändare med bluetooth

Men om vi hade att välja en, den mest intressanta alternativet är stödet för smartphone som fungerar med Bluetooth för 35,95 euro. Sugkoppen kommer att placera både vindrutan och instrumentbrädan och justerbar vridbart huvud. Det är bra om den här enheten är att inte bara tjänar dig att spela musik från telefonen, men fungerar som en handsfree och låter dig ladda telefonens batteri.

Stöd för smartphone

med installation

Andra enheter, och mer sofistikerade och dyrare, kräver installation i fordonet. De integrerar en enhet som kallas DOC, som är installerad i bilstereon och fungerar som de andra systemen, men i stället för att göras via FM via radioantennen. De sträcker sig från 185 euro den enklaste som kommer med USB-port. Men det finns också upp till 600 euro är de enheter som ersätter källdatorn av ett team bil helt densamma som den ursprungliga. Alla funktioner inte får i bilen, innehåller dessa enheter: navigering, USB, AUX, DVD.

Enhet som kräver installation

Mellan den billigaste och den dyraste anordningar som kräver installation, hitta hands-free kit Parrot MKi9100 (160 euro), som verkar genom taligenkänning och musikuppspelningsenhet ansluten. Den innehåller SD-kortplats, en flyttbar OLED-skärm och fjärrkontroll. Dessutom kan du installera kontrollen på ratten.

Parrot handsfree

En ny radio

Ett annat alternativ kan du också se det ändra stereo. Radioapparater som säljs idag inte längre införliva CD, men ger dig anslutningar med USB, extraanställda och införliva SD-kortplats. Dessutom har de också fungera Bluetooth, så chanserna att spela musik är många och varierande.

Radio Norauto

Oavsett vilken enhet som du väljer att uppgradera din stereo, glöm inte att trafiksäkerhet lag anser allvarligt brott enhet manuellt med mobila enheter, webbläsare eller någon annan kommunikationssystem, eftersom de minskar den nödvändiga permanent uppmärksamhet på körningen. Dessa brott är straffbara med böter på 200 euro och förlusten av 3 poäng.