Behöver pengar snabbt? Bönder bilen!

Behöver pengar snabbt? Bönder bilen!

Av praktiska skäl, med en bil är det samma som att äga någon annan bra: vid ett tillfälle, detta Det är utbytt mot en viss summa pengar. Förutom traditionell försäljning, att 'mutation' kan förverkligas i ett försök, liknande dem som säker på att du redan vet, till exempel smycken eller antikviteter. Dock är den viktigaste skillnaden mellan dem som i fallet i ett fordon, kan du fortfarande njuta av det, förutsatt att du betalar månatliga avgifter religiöst.

Vilka är villkoren?

Åtagandet är en kredit prendatario: I utbyte mot lös egendom som deponeras i den enhet som ger det i detta fall bilen får ett penningbelopp ägaren. Varje enhet sätter villkor för den typ av fordon som accepterar, modell och ålder.

Dessutom, bilen måste vara i namn av sökanden, det måste vara den enda ägaren av bilen. I händelse av att hade avgifter eller skulder på bilen, måste meddelas i förväg det företag som ger lån: kan avvisa operationen.

Vilken typ av insatser finns det?

- frihets

Det är standard engagemang: fordonet immobiliseras och vaktas av företaget att bevilja kredit för den tid som avtalats. I gengäld får ägaren en summa pengar. För att hämta bilen, ska du betala vad som tidigare fastställts.

Med det här läget får du mer pengar, men du kommer att behöva göra utan fordonet.

- Utan att lämna fordonet

Ägaren får en avgift för bilen, men det är fortfarande används. Du måste betala en månatlig betalningar till kreditföretag, för annars kommer det att bli ägare till bilen.

Genom att inte lämna fordonet, kommer du inte att förlora rörlighet, men får mindre effektiv.

- försäljning

Företaget räknar ägaren en bit av pengar till följd av framtida försäljning av fordonet och är ansvarig för att hitta en köpare.

Du har ett förskott, men det kommer att bero på den slutliga försäljningen.

- Car Buying

Långivaren ger ett värde på fordonet och dess ägare köper.

Beloppet kommer att bero på prissättningen, som vanligtvis inte mycket generös.

Hur mycket kommer du ge mig för bilen?

Värdering görs enligt officiella tidningen för försäljning av begagnade fordon, Ganvam gillar. I bästa fall är du säker på att erbjuda 70 eller 80 procent av värdet av fordonet, men oftast andelen är mellan 50 och 60 procent.

Vad avgifter ska jag betala?

För att formalisera ett kontrakt engagemang, är det belopp du får etableras och tid att hämta bilen. Uppenbarligen intressen lånade pengar ökar det slutliga beloppet som du måste betala tillbaka; om du inte på avtalad tid, förlorar du fordonet.

Om du har valt en bonde utan att lämna fordonet, Du kan fortfarande njuta av din bil, men du betalar en månadsavgift som inkluderar intressen att kredit för att ge dig en idé, Det är ett slags andrahandsuthyrning din egen bil.

Är det bättre att pantsätta eller låna pengar i en bank?

Om vad du behöver är kontanter och snabbt, pantsätta bilen är den snabbaste lösningen; Bankerna är strängare att bevilja krediter och tar längre tid att svara.

Om du kan vänta, kanske en bank är det bästa alternativet, som ekonomiska villkor bonde företag är oftast högre.

Var pantsätta bilen?

Med den ekonomiska krisen, De har frodats företag som tillhandahåller lån i utbyte mot ett fordon, både privata källor och företag. Här är du några exempel, Om du har behov av:

www.prestamoportucoche.net

www.gedesco.es

www.flexicar.es

www.empenocoches.com

www.avalacontucoche.com

www.empeño-of-coches.es