Trick att ta bort insekter bilens vindruta

Trick att ta bort insekter bilens vindruta

Särskilt i varmare årstider, varje gång vi slutade vår resa vi tittar på vi trodde den renaste bilen i världen och fann att fylls otaliga insekter kristaller, kropp och registreringsskylten. Vad kan göras snabbt och effektivt? Den första, agera snabbt. Ju längre du låter buggar fastnat, desto mer kommer de att hålla fast plattan i bilen.

För att rengöra myggor inbäddade i bilen, är det framför allt mjuka upp området med vatten innan några kemiska inte pulverizaremos om plåten är fortfarande varmt för att inte förångas omedelbart. På marknaden produkter som är oljiga substanser som mjukar döda insekter och hjälpa senare avfallshantering. Du kan använda den med en trasa och allmänt hur lång tid att vila på kroppen cirka 10 minuter. Ah! Använd den inte på vindrutan eller Windows eftersom det är svårt att avlägsna oljig substans.

men Om du har specifika produkter eller som inte vill spendera pengar, notera några knep så rengöring är också effektiva. Till exempel, en handduk indränkt i vatten blandas med någon hushållsrengöringsmedel, som täcker området över natten, mjuknar resterna. Gång mjuknat, att med användning av en handduk eller mjuk svamp avlägsna en cirkelrörelse. Använd aldrig tidningen att gnugga eller torka, vilket kan lämna fläckar på färgen, och se till att området är våt nog att inte skrapa, så att Glöm hjälp av en luffa kök, inte ens på kristallerna -terminarán estropeados-. Dessutom bör torkarna endast användas på glas, inte på kroppen. En praktisk lösning är en svamp insvept i en bomullsduk: utövar tryck utan att repa.

Efter att ha avlägsnat insekter från kroppen, är det bäst att du ger bilen ett bra bad för att avlägsna eventuella rester eller produkt du har använt.