Fråga: hur man sätter radarn på Google Maps?

Fråga: hur man sätter radarn på Google Maps?

Det finns tusen och mobila applikationer för att konvertera enheten till en radar varning: betalning, gratis, databaser, samarbeten mellan användare ... möjligheterna är nästan oändliga och det är normalt att ha tvivel om vilken som ska användas. Men de som vill använda något enkelt ofta välja den Google Maps och därmed inte överbelasta din mobiltelefon. vi visar hur du importerar alla våra lands radar så att du verkar i ansökan.

Importera radar steg

Det första du måste göra är att ange TodoPOI, en webbsida som alla platser av fasta fartkameror i vårt land ingår i nedladdningsbara filer. Väl inne, vi klicka på "Download radar" och skriv ZIP-arkiv med all information kommer att sänkas. När du har hämtat, packa upp filen till en mapp.

Sedan går vi till Google Maps och på vänster sida verktygsfältet klicka på "Mina kartor" och sedan vi klickar ned på "Skapa". Väl där, vi standard verkar indikerade en flik som heter "Untitled lager", som ger oss möjlighet att "Import". Nästa sak vi kommer att visas ett fönster där du drar filer noterar vi från mappen med de uppackade filerna innehåller placeringen av radar och När du är klar klättra och har tillgängliga.

den största nackdelen Det är att om vi har uppdaterat vår enhet, vi behöver upprepa denna operation manuellt när DGT offentliggöras en ny lista över radar och TodoPOI har ekade det.

Åtkomst Google Maps genom

När lagt vår egen karta, har placeringen av fasta radar för vår väg är mycket enkel. Vi måste bara komma in från telefonen i samma vänstra sidofältet, notera "Dina platser" och välj det namn som vi kommer att sätta på kartan som innehåller radar.

Övrig information

Bland de uppackade filerna TodoPOI kan vi hitta en hel del användbar information, såsom särskilt farliga kurvor eller pormaskar. Om, utöver radarn, vi vill att denna information kommer också att visas på våra skärmar, vi behöver bara för att skapa nya lager i kartan och dra filer sådan information. På detta sätt kan vi ha en karta, till exempel tre skikt: radar, farliga kurvor och pormaskar. Allt detta förefaller oss samtidigt.

vissa problem

Skapa kartor i Google Maps radar har en stor nackdel som kan göra vissa användare försiktig. Radar kommer att förbli synliga under den väg vi har skapat, men blir det inget ljud eller visuell varning via mobiltelefon för att varna oss av metoden radar, bortom utseendet på prick på skärmen.

Om du är någon som cirkulerar med försiktighet och bara vill vara säker på var radar kommer att stöta på vägen är Detta trick Google Maps kan vara till hjälp men tvärtom, du gillar att trampa på gaspedalen, är det möjligt att denna funktion kommer att misslyckas.

Du kanske också är intresserad av:

Alla nya radar och kameror och Multan (eller böter)

¿Pegasus? DGT och testa nya radarplan (video)

Otroligt! De nya radar som känner igen varje bil utan att se inskrivning