Nye Renault Scénic: familien van er gjenoppfinne

Renault Scénic: vi fikk den nye minivan og målRenault Scénic: vi fikk den nye minivan og målRenault Scénic: vi fikk den nye minivan og målRenault Scénic: vi fikk den nye minivan og mål

utover avansert design som du kan se direkte på den nye Renault Scénic, den ny teknologi sendes eller selv alternativer tilgjengelig i dag opptrer over Renault serien, som mer har trukket oppmerksomheten den fjerde generasjonen av franske folk carrier er en annen ting: er bare tilgjengelig et mål på dekk og felg av ... ikke mindre enn 20 inches! Ifølge Renault, den 195/55 R20 De har blitt spesielt utviklet for denne bilen og "letthet og aerodynamikk gir fordelen av forbruk (...) og en fremragende rullemotstand." Drive må vente å se hvordan dekkene faktisk påvirke dette tiltaket dynamikk. Men en ting synes sikkert: når du bytter dekk berøre, brukere vil finne på markedet Komplettert tett tilførsel og dyrere i de vanlige tiltak slike biler (16 eller 17 tommer). Det, kanskje, er eneste spørsmålet vi foreslått i person den nye Renault Scénic

Fordi, også fra denne økte hjulstørrelse (upublisert som vi si i en kompakt MPV), også vanligvis det øker den nye Renault Scénic: Lengde øker fire centimeter (nå vil det måle 4,40 meter total), Bredden av to (1,86 m), høyde 1,3 cm (1.653 meter total) og akselavstand mer enn 3 cm (2,73 meter) til teoretisk tilbyr mer plass om bord. Vi har allerede hatt kontakt med ham, og har vært i stand til å måle det. Her er våre data, vanligvis meget godt, spesielt i bredden, alltid en av de engasjerte målinger. Støvelen annonsert ikke mindre enn 572 liter kapasitet, 26 mer enn den forrige.

De nye Renault Scenic tiltak

foran / bak bredde: 150/142 cm

foran / bak høyde: 92-99 / 92 cm

Benplass bak: 73 cm

Porter (bakgrunn / bredde / høyde): 80/108/48 cm

Rangere bilen gratisNår innsiden, og måles, den nye Renault Scénic du har materialer og utførelser som har avanserte klart opplevd kvalitet over dagens modell, i det minste i toppen versjoner varierer der vi har steget, og at vi har pre-serien er. Hva er mest slående er et tap og gevinster flere inne. Den første, hvilken baksetene ikke lenger er tre uavhengige seter, men en blokk med to seter og en annen. De kan gli, Ja, men ikke stablet bak forseteryggene eller fjernet, som i de tre foregående generasjoner, og som har også mistet Renault Espace, den speil som du ser på den nye Scénic.

Interiøret gevinster er i sin tur i en skyve midtkonsollen og innlemme i flere versjoner enn dagens Renault Scénic, slike avanserte systemer som Aktiv nødbremsing (Mellom 7 og 60 km / t), varsling av ufrivillige skifte felt, nemlig tretthet detektor, den adaptive cruise fartskontroll, trafikkskiltgjenkjenning, varsler bil i blindsonen eller ikke respektere sikkerhetsavstanden, automatisk lys og kryssende vei, ryggekamera, automatisk parkering tilkobling med smarttelefon ... Det vil være en svært avansert folk transportør. Det idrett også en stor berøringsskjerm for å styre de fleste av elementene i bilen, herunder dens forskjellige kjøremodus, farge instrumentering eller bretting av de bakre seteryggene. Dette er Multi-Sense-system merkevare.

Renault Scénic 2016Renault Scénic: bedre dynamikk

Vi har sett at den nye Renault Scénic vokser, og det gjør foran og bak spor flensing på leting etter en bedre vei. det verifiserbar fra september, det er når den kommer i salg denne fjerde generasjon minivan. Men kval. Det har blitt utviklet på samme modulær arkitektur CMF / CD ny Renault Espace, Talisman eller Mégane, så dynamisk er det feilfri. også i september vil debut den nye Renault Grand Scénic, versjon som alltid langstrakt kropp og sju passasjerkapasitet og.

Som for tilgjengelige motorer den nye Renault Scénic 2016 vil være det siste av det siste utviklet av Renault / Nissan-alliansen. Det vil si, diesel må begynne med mekanikerne av tilgang 1.5 dCi 95 hk for å bli etterfulgt av en variant allerede 110 CV. Ovenfor, 1.6 dCi 130 hk Det vil være en av de mest anbefalte alternativene før du gir helt til topps 1.6 dCi 160 hk Twin Turbo.

Og med hensyn til leveranser av bensin, vil den nye Renault Scénic propell 1,2 liter forskyvning TCE-varianter 115 og 130 hk makt. Allerede fra versjon Diesel 1.5 dCi 110 hk annonsert fremtiden Renault Scénic Assist Hybrid, som det vil bli utstyrt med en elektrisk motor som betjener hjelpevarme. I dette tilfelle bruker elektriske del a 48V batteri. Du skjønner, generelt, Nye Renault Scénic vil ta et stort sprang inn i fremtiden.

Du kan også være interessert i:

Nyeste Renault: Koleos

Renault Mégane mot alle rivaler

Renault Talisman mot alle rivaler