Fiat Panda Cross 4×4 Multijet 95 HP: faktiska förbrukningen och första intryck

Hur mycket kostar Fiat Panda Cross?Hur mycket kostar Fiat Panda Cross?Hur mycket kostar Fiat Panda Cross?Hur mycket kostar Fiat Panda Cross?

Under antagande av Fiat Panda att torka, den panda Cross vi är en liten SUV som komplett. Jämfört med bil del är de viktigaste skillnaderna är: plastskydd i kroppen, täcker stålhölje, den olika främre strålkastare till resten av intervallet och två clips Red Steel också på framsidan för att underlätta räddningsarbetet av vägen.

den markfrigång den Fiat Panda Cross kommer till 165 mm. om M + S däcket, den AWD och en TT vinklar för själva vill många andra, gör denna lilla utilitaristiska en äkta off-road leksak. Inuti förutom klädsel och trim, en annan särdrag Vi finns i ett vred, val av mode "off road" och Descent Control.

i väg, kallt dessa dagar, och en stor del av vägen med salt, verkar det förvånande hur bra det går, lutar sig mot däck Goodyear Vector 4Seasons, ridning vår enhet. Vi har inte tagit någon "skrämma" i områden för år av erfarenhet vet vi att beroende på morgonen kan ha viss isar och fuktigheter. Och är att från autopista.es stödja användningen däck inviernoo blandad, eftersom mer och mer effektiv och ger säkrare förare och passagerare. Som i alla Fiat Panda, vi saknar lite mer exakt riktning, men vi får inte glömma att det är en utilitaristisk. Även med "City" off-läge, Det kräver flera kilometer för att vänja och vinna förtroende.

Fiat Panda CrossFiat Panda Cross 4x4 1,3 Multijet: motorns prestanda

med Dieselmotor uppdatering ny 1,3 Multijet, dess kraft stiger till 95 CV. I praktiken finns det liten skillnad med den version den ersätter, förutom att det är mycket trevligare urbana vägar, en låg ordning mycket lösningsmedel. Kanske mer anmärkningsvärt att den nya Fiat Panda Cross Multijet 95 hk Den presenterar låga utsläppsnivåer, med bara 119 g / km CO2, som undantar dig från att betala skatt.

När det gäller faktiska förbrukningen, markera 5,44 l / 100 km motorväg erhålls ett genomsnitt på 97,33 km / t, med en dator ombord märkning 5,5 l / 100 km, ganska exakt. Men det är i stad, stöds av ett system av stopp-startmotorn Stopp / Start lite gruff men utmärkta prestanda, där den nya Fiat Panda Cross gör skillnaden som bara två tiondelar över vänster, få ett resultat av 5,64 l / 100 km.

Ytterst Fiat Panda Cross är ett verktyg "off road" för alla målgrupper och Använd ganska stram ekonomi.

Fiat Panda Cross 4x4 1,3 Multijet. TT Cotas

- Anfallsvinkel: 27,5 °
- Utgångsvinkel: 39 ° (Escape)
- Rampvinkel: 22 °
- Markfrigång: 165 mm
- Fording djup: 760 mm
- Främre upphängnings slaglängd: 250 mm
- Bakhjulsupphängning slaglängd: 260 mm