Toyota RAV4 Hybrid AWD: faktiska förbrukningen och första intryck

Toyota RAV4 Hybrid: första intryckToyota RAV4 Hybrid: första intryckToyota RAV4 Hybrid: första intryckToyota RAV4 Hybrid: första intryck

Vi anländer och Toyota RAV hybrid och det är dags börja testa och att reflektera. Standardisera hybridbilar med reducerad strömförbrukning mätcykeln är relativt enkelt eftersom de är tillåtna och låt den rulla ganska del av rättegången i ren eldrift. den verklighet i körning väg är då i allmänhet helt annorlunda, eftersom endast de bilar där det har varit en stor installation som erhållits enastående resultat.

Toyota är just en av de ledande varumärkena alltid talar hybridisering. Vi har redan fått första testerna av den nya enheten Toyota RAV4 hybrid, tillsammans med AWD, så det är dags att först kontrollera hur konsumerar denna förnyade generation. Det är sant att som ett resultat av den typ av länk mellan elektrisk och termisk motor (utbyte 197 totalt CV), genom att kräva kraftig acceleration, är hastigheten hos bensinmotorn hörs markant från insidan. Men det är lika sant att det faktiska förbrukningen av all sin hybrid område är alltid lägre än sina konkurrenter. Kom till saken.

Toyota RAV4 Hybrid AWD mindre utgifter än diesel?

Faktiska förbrukningen att vi har fått in Toyota RAV4 AWD hybrid på vår vanliga väg-test väg är 7,18 l / 100 km, medan i användning urbana Det överensstämmer med en Mycket bra 5,84 l / 100 km, Det visar att dessa hybridbilar inte gynnar dem rytmer underhållen väg. Kom ihåg uppgifter som godkänts av tillverkaren Det är, som alltid, högsta: 4,9 l / 100 km väg och 5,1 l / 100 km vid användning i städer.

Gratis online värderingJust nu, som vi sa att vi har bara börjat testa Toyota RAV4 hybrid version av fyrhjulsdrift, och definitivt när vi mäta förbrukningen av variant 4x2 kommer att minska antalet vägen genom att inte behöva "dra" den elektriska motoraxeln bak. Diesel version av sitt sortiment med 150 hk och har framhjulsdrift slutresultatet är mer sparsam användning i extraurban, och något mindre effektiv i stan. Men tänk på att en av fördelarna med hybrid är att den inte är föremål för trafikbegränsningar, till exempel, de förekommer på grund av hög föroreningar i städerna.

Slutsatsen är att eftersom ekonomisk synvinkel kanske inte rente denna Toyota RAV4 AWD hybrid jämfört med en diesel-art, men det finns andra faktorer i sin fördel som en stor glada att använda och förfining som ensam kan tungan på vågen för denna hybrid RAV4. Speciellt när köpet görs för att vilja ha en trendig SUV ... och inte kommer att göra en överdriven årlig körsträcka.

Du kanske också är intresserad av:

Toyota RAV4: 5 skäl att köpa

Toyota RAV4 priser

RAV4 Toyota firar 20 år