Black Friday 2016: Bästa Car erbjudanden

Bästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i Spanien

Han föddes i USA och har redan nått Spanien. en månad efter Halloween firas den fjärde fredagen i november alltid sammanfaller med dagen efter Thanksgiving. det är Fredag ​​där företag erbjuder traditionellt betydande rabatt, främst, men inte enbart, elektronik och mode. Detta datum markerar officiella starten av semester shopping.

I Spanien har Black Friday komma med variationer; det viktigaste är dess största utsträckning i tiden. De flesta ytor behålla sina bud fredag ​​och sade resten av helgen. Och återförsäljare, vilket är det som intresserar oss, tillämpa det var och en på sitt eget sätt. I själva verket har de flesta inte spelar värd namnet 'Black Friday'.

Ford

Det amerikanska företaget har tonat blå Black Friday och förlängas över tiden, ringa 'Blue Dagar. Ditt bud är dra av mervärdesskatt (nästan) alla sina modeller fram till November 20. De exkluderas Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect, Edge, Mustang och Tourneo Custom modeller. Höjdpunkten blir dagarna 20 och 21 november, som kommer att erbjudas denna Samma rabatt på underhåll och officiella recensioner

Citroën

Om du köper en Citroën utnyttjar finansieringsplan PSA Financial Services Spanien EFC S.A., kommer du ha rätt till en rabatt på 5.100 euro i C3 och C4 Cactus, av 5.500 euro i C4 Picasso, av 5.700 euro i C5 och upp 6.000 euro i Citroen C4 Diesel AM22. Företaget har kallat Premiärer plan.

Fiat

Italienarna går från svart till fyrfärg sortiment och kallar sitt rabattpaket färg Dagar. Fiat erbjudanden rabatter på mellan 5700 och 6000 euro modeller punkt, av euro 44300-4480 i 500 och runt 6.000 euro i 500L. För att göra detta, ja, måste du uppfylla ett antal termer, även inkluderande leverera en bil med en längd av minst tre månader.

Renault

Undantag från de första fyra omgångar och ett års gratis försäkring om du köper en Mégane noll kilometer. Samma bonusar som erbjuds i Mégane Coupé, den Clio och Sport Tourer, Även kilometer noll, men i dessa fall De lägger två års fri täckning. I Sport Tourer de ger dig också en pekskärm browser. Vill du ha mer? Eftersom det: den Talisman Den erbjuds med fyra års fri underhåll och garanti och försäkrings däck under samma period. Allt detta fram till den 30 november.

Hyundai

Black Friday matchar 25-årsdagen av ankomsten av företag i Spanien, och gör erbjudande specialutgåvor flera modeller till mycket attraktiva priser: Tucson från 21,990 euro; den i30, från 12,465 euro, och ix20, från 13,490 euro. I alla dessa läggs Gratis underhåll, garanti obegränsad körsträcka och vägassistans i fem år.

Nissan

en Juke från 12.900 euro eller XTrail från 23.600 euro. Oavsett vad du väljer, kommer du tre års fri underhåll, garanti och vägassistans. Även om det kommer att innebära finansiera med RCI Banque SA enhet och leverera ett begagnat fordon. Och om du föredrar Qashqai, Du har en plan finansiera 0 procent April och öppning avgift-fri.

slangbella

Om du köper en CR-V, Honda erbjuder en extra present, att välja mellan de olika utrustning Elegance: strukna fälgar, takrelingar, tonade rutor ... vad du föredrar.

jeep

Jeep är också födelsedag: 75 ljus på tårtan, inget mindre. därför erbjuder Renegade, den cherokee, den Grand Cherokee och Wrangler med betalningsmöjligheter, leasing och år av underhåll utöver garantin.

Du kan också vara intresserad

Black Friday: bilförsäljningen ökade med 23%