Den lille SUV, bilen av moten i Spania

Den lille SUV, bilen av moten i Spania

I et marked i den måneden har hun registrert 45,175 biler og SUVer, involverer vekst av 28,5% over samme måned i 2012, denne type kjøretøy under økt tilførsel, har skrevet 2,749 enheter, 6,1% andel, men økt med 57,1%.

Preferanse for disse modellene gir også ideen om at akkumulert i et globalt marked, avtagende 1,6% over januar-september i fjor, små SUVer vokste med 8,9%, det viktigste er kjent også i utviklingen av disse ni månedene.

Et annet segment med kraftsalg i måneden har vært til mindre urbane, med 52,6% økning, som det er der de billigste bilene er konsentrert og de fleste tilbyr inkludert i Pensjonsytelsene Pive, to kraftige verktøy mot krisen.

I september mellom Micro-segmentet, både små og middels lav eller kompakte, de har fokusert 60,4% av totalt antall registreringer.

Portrett av krisen ruver mektig i den type kjøretøy er i en situasjon med svært lav etterspørsel, for eksempel, store SUVer, flyktende 47,2% eller sport, som også ligger i profilen til høye priser, som kommer ned med en 34,1% nedgang.