Rutiner för försäljningen av bilen, och på nätet

Rutiner för försäljningen av bilen, och på nätet

Tramicar är en online-lösning för att hjälpa individer i färd med att köpa din bil. med en schablonbelopp på 50 euro, användare kan komma åt alla förhandsinformationen mängd av överföringen och har rådgivning och förvaltning relaterad med obligatoriska förfaranden i att sälja en bil, eftersom de är ägarbyte, skatte uppgörelse eller få körkort, bland annat.

Bekvämt och enkelt

Om du vill använda Tramicar, bara tillgång till nätet (Tramicar.es) från vilken enhet, dator eller Smartphone. Att ge några grundläggande fordonsdata -märke, modell, motor, bränsle och Styrketräning Du vet när det totala beloppet härrör från avgifter och avveckling av skattearrangemang som måste läggas ägarbytet som innebär att köpa eller sälja en bil. Denna information är gratis och du är överens om att anställa absolut ingenting.

Om du väljer att Tramicar använda tjänster, du bara ge dina personuppgifter och välj ett kontor validator-det finns över 60 spridda över hela Spanien-, som måste gå tillsammans med bilen köparen, dag och tid som bäst kommer, för signering dokumentation. sedan Det är när du bara betalar förvaltningsavgifter härrörande från driften: 50 euro.

Även du kan ladda ner online-dokument du måste underteckna med köparen att slutföra köpet: köpeavtalet, mandat för ägarbyte och begäran om överföring för trafik.

Och för både köpare och säljare ye informerade hela tiden delstaten dina papper, kan du Tramicar en privat utrymme i nätet.

Extra tjänster för köpare och säljare

Dessutom, om du är köpa en bil och du vill ha lugn och ro som är fri från administrativa bördor, du kan ingå avtal med Tramicar "Clean Car Report". Med detta dokument kommer du att veta om fordonet är fri från administrativa bördan som embargon, finans och skatt. pris, 15 euro.

Det är också möjligt att hyra en "Kallelse till salu" för 38 euro, en dokument som intygar att fordonet inte längre är din egendom och undviker något ansvar för det från tidpunkten för inlämnandet.