Peugeot och Citroen: 8 år gratis hjälp

Peugeot och Citroen: 8 år gratis hjälp

Denna tjänst, under namnet Assistans haverier och olyckor, är operativa 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet och ge stöd vid haveri eller olycka, helt gratis och utan kontrakt eller ingå någon begränsning av körsträckan.

I händelse av olycka, efter antagandet av säkerhetsåtgärder och signalering därav helt enkelt kontakta relevant Assistance service och också ge råd om fordonet kan resa utan att deras säkerhet på spel, är receptionen organiserad i närmaste auktoriserade servicecenter för reparation inom en begränsad tid.

Annars är hans omedelbara överföringen organiserade, också gratis, en av punkterna med kroppen reparationsservice. Dessutom kommer förare och passagerare har transport.

Vid mekanisk, elektrisk eller elektronisk uppdelning och även per telefon Assistance är protokollet initierats för att säkerställa täckning ägare tar i stället fordonet eller Bump närmaste service, som också kommer att erbjuda lösningar rörlighet för alla fordons passagerare.

I händelse Brand León, innehavare av en bil upp till 8 år gammal med ett konto MyPeugeot också njuta av gratis hjälp vid fel eller brist på bränsle, stöld eller förlust av nycklar och punktering.