Jam flyr bilen licens: ny Yamaha 125

Kringgår sylt med din bil licens: ny Yamaha N-Max och TricityKringgår sylt med din bil licens: ny Yamaha N-Max och TricityKringgår sylt med din bil licens: ny Yamaha N-Max och TricityKringgår sylt med din bil licens: ny Yamaha N-Max och Tricity

Klockan är nu, mer än någonsin, guld. Och så är och behovet av garantera oss rörlighet i staden en förorenings alltmer kvävande dag förarmiljö. Tätheten av trafikstockningar i städerna ökar och samtidigt börjar att etablera nya protokoll för att begränsa tillgången till bilar som miljöskydd. Innan rådande situationen, som kommer att gå till mer under de kommande åren, och idag finns nya alternativ med vilken för att övervinna de svårigheter som uppstår för din dagliga rörlighet och har även nu en av taggarna effektiva fordon i nya kategoriseringen av DGT: ny scooter 125. Det gör bara att du måste ha din bil licens i kraft och till och med en budget på mindre än 3000 euro.

den lösning därför att dra full nytta av den dagliga rörlighet erbjuds idag Yamaha med sin nya serie 125: N-Max och Tricity, två mycket olika scooter anpassad för alla användare och begära att bli hanteras utan tidigare erfarenhet i världen av motorcykel och med din nuvarande licens B1. Otvivelaktigt, båda representerar och framtidens mobilitet.

Yamaha 125 scooterden nya Yamaha N-Max gör att du kan kringgå trafikstockning rörliga urban stad med mer konventionell scooter koncept 125. Ja, är den utrustad med en konst motor, med ett modernt system för variabel ventilstyrning kunna leverera mycket goda resultat och mycket låg förbrukning: Du kommer att flytta med sin utgifter bara en liter per 45 kilometer. Den nya modellen utmärker sig för sin extremt kompakta storlek, vilket ger en hantering mycket enkelt för mindre erfarna förare. Erbjudanden, naturligtvis utrymme för att rymma en hjälm, som befriar inte dig från att ha en mycket låg sätet så att det är lätt att nå marken och utföra någon manöver. Dess nya 13-tums hjul ger dig en mycket bra beteende bland gator och ABS som standard, erbjuder maximal säkerhet vid inbromsning även på vått steg fast eller målade zebra. Som ni ser, utan tvekan det mest intressanta alternativet att undkomma jam av en officiell pris på just 2,849 euro.

Yamaha TricityYamaha Tricity: möjlighet att 3 hjul

Om Yamaha N-Max representerar den mest konventionella begreppet skoter, den nya Yamaha Tricity 125 är placerad som den mest innovativa formeln att komma runt staden. Detta sofistikerade modellen kännetecknas av har 3 hjul, två i fronten för att säkerställa extra säkerhet ännu högre. Det nya systemet, som utvecklats av Yamaha, inte lägga för mycket volym säkerställa en god bearbetbarhet. Suspensioner är oberoende och kan inte låsas, så att trafikljusen måste sätta fötterna på marken för att hålla som någon skoter. Allt detta gör att faktiskt kör på någon cykel, erbjuder mer säkerhet förändring genom att luta och bromsning. På den nya Yamaha Tricity är en version med kombinerad bromsning (Dess officiella priset är endast 3,699 euro), Att trycka den bakre bromshandtaget genom att verka på den vänstra främre och den bakre. Det finns även en annan version med ABS, något som höjer priset (4.199 euro), men det ger en högre nivå av aktiv säkerhet. Som N-Max, kan rymma en hjälm och har krok på baksidan av skölden.

Kort sagt, Yamaha presenterar idag två nya scooter 125 anpassad till alla målgrupper... som är villig att fly sylt och hotande begränsningar rörlighet.

Du kanske också är intresserad av:

Rice Yamaha Sports Concept: sportbil Yamaha

Yamaha Factory Racing Abarth 595

Motiv.e Yamaha: Yamaha elbil