Lamborghini visar en SUV att kolonisera Mars

Lamborghini visar en SUV att kolonisera Mars

Lamborghini har pekat på rymdkapplöpningen. Mars så stor mål att uppnå i framtiden har den italienska firman utformade superbil en SUV med vilken att leda erövring av den röda planeten. Ett fordon som belyser dess motståndskraft mot ogynnsamma förhållanden att besättningen kunde hittas på Mars och den nödvändiga mångsidighet att fungera smidigt över dess yta.

Därför är den stora satsningen Lamborghini av ett drivsystem som Alla hjul drivs och rikt, och ett system liknande larv fordonets framdrivning åt sidan av rörelseaxlar. Med detta skulle SUV vinna i rörlighet och dragkraft förmåga att övervinna alla hinder som uppstår.

Dessutom, Lamborghini tror att mångsidigheten hos fordonet kommer att vara avgörande för en Mars mission en framgång. Därför har interiören utformats för att transportera det största antalet av mat och material utan att kompromissa med beboe Interiör. Sängarna är fällbara för att vinna i rymden och SUV skulle ha ett antal hål och vrår för att lagra allt som behövs för uppdraget.

Det bästa exemplet på mångsidighet är dess hjul. Omfattas av navkapslar, skulle dess framdrivningssystem tillåta lagring av mat och material, eftersom, som har sagts tidigare, saknar de problem som orsakas av dragaxlar. Lamborghini SUV är därför utformad för att övervinna alla hinder utan att kompromissa med komfort och mission effektivitet.

Du kanske också är intresserad av:

Audi Quattro Lunar kommer bilen färdas i rymden

Den autonoma bil NASA, Google och Apple darra

Antonio Banderas kommer Ferruccio Lamborghini