Bultaco brinco R: främjar dina gränser (video)

Visst du kommer ihåg vår första erfarenhet med brinco Bultaco: med version "S", försökte sitt mer urban sida. Nu kommer tur att prova den andra ytterligheten, version "R", den mest kunna gå igenom alla typer av terräng. Och när vi säger alla, ära vi frasen: vi har gått till Madrid Sierra och vi testade under alla omständigheter.

Resultatet i video, där vi ger mer tekniska detaljer i brinco. Minns du? Bultaco definierar det som "Moto E-cykel"A hybrid cykel och motorcykelDu kan trampa eller accelerera med brinco näve och hjälpa elektrisk assistans den innehåller. I fallet med R Frink, diskuterar vi den enda variant av intervallet inget behov av att registrera sig som moped, till skillnad från den Frink S, C eller Frink Frink RE.

Som en nick till vår värld, alla fyra hjulen har Bultaco skapat en begränsad specialutgåva kallas brinco Discovery Edition, en sittande på Frink R med modifieringar fjädringsväg, broms- och andra versionen. Naturligtvis i sin design visar några detaljer som påminner om Rover Discovery Land, SUV länkad till Bultaco Frink och har en särskilt stöd baktill.

Har du vill prova?

Den nya Bultaco brinco inte lämnar någon oberörd. Det är ett innovativt koncept med lösningar och fördelar med egen unika rörlighet. Det kan tyckas vara en elektrisk cykel mer eller ekologiska cykel urban karaktär, men det är detta och mer. Det är Bultaco brinco Vågar du prova? Upptäck den och registrera här.

Registrera dig här och prova Bultaco brinco