Vad städerna är billigare bil shtick?

Vad städerna är billigare bil shtick?

Vägskatt, eller vad det är populärt kallas Skatt på motorfordon, Det skapades i Spanien mer än 20 år och genererar en årlig omsättning på mer än 2000 miljoner euro till lokala haciendas. Det är en Stadsskatt som ska betalas varje år utan att misslyckas.

Liksom varje år, Bilister europeiska partner (AEA) analyseras skattesatser, även kallad "stunt bil" mellan olika spanska kommuner. Jämföra med andra taxor har blivit klart att Det finns äkta "skatteparadis" för vissa bilister.

Delvis beror detta på att den lagen tillåter varje kommun att fritt ställa in dess hastighet inom ett område, vilket har resulterat skapas i Spanien en betydande prisskillnader i förhållande till betalning av den kommunala skatten.

Staden med vägskatt billigare

Staden med det billigaste trafik Skatt är Melilla. Detta följs Ceuta, Caceres, Jaen och A Coruña. Till exempel en genomsnittlig fordon med 11 CV skatt i staden Melilla 17.04 euro. Samma fordon skulle behöva betala 59 euro i Madrid och San Sebastián, 83,68 euro.

Samtidigt staden med de dyraste vägtrafikskatt är San Sebastián. Efter den baskiska staden är upp till åtta fler städer med samma takt: Ciudad Real, Granada, Huelva, Lleida, Palma de Mallorca, Tarragona, Teruel och Valladolid.

När det gäller motorcyklar, prisskillnaderna är ännu större. Till exempel, en motorcykel av 600cc lön på Melilla 15,15 euro. Men San Sebastian i samma fordon betalar 74,74 euro.

Kom ihåg att Tax Motor Vehicle Det måste betalas i kommunen som registrerats i registreringsbeviset. Och om du säljer bilen, måste den årliga skatten betala som verkar som ägare av bilen den 1 januari, enligt gällande regler.

Du kan också vara intresserad

-Regeringen vill sänka skatter på bränslesnåla bilar

-Tio steg för att sälja en bil

-skattelättnader för stora familjer