De vanligaste felen i körprov

De vanligaste felen i körprov

Det vanligaste misstaget elever när ombord på ett fordon för körprov är utan att veta korrekt tolka vägskyltar. Detta är ett allvarligt brott som måste tilläggas att inte respekterar sidoutrymme när de kör i stadsområden, enligt Aster, Forming Professional Association of Business Logistics, transport och trafiksäkerhet.

Eleverna har möjlighet att urskilja och differentiera signaler från andra men när man står inför en 'Stop' eller 'ge vika', utan att veta hur man beter sig. Också de inte följer väl på båda sidor av vägen innan en sväng eller vägkorsning. Och, till exempel, antingen känd eller korrekt utföra prioritet med fordonet svänger vänster. Dessa misslyckanden anses allvarligt fel i det praktiska provet och en av de vanligaste orsakerna till spänning.

En av de svåraste ögonblicken är när en elev möter en rondell och du måste gå igenom den. Prestera bra vet manöver inkorporering och avsluta, ge vika för fordon som färdas på den och korrekt fordonet när den korsar, är också svagheter studenter.

När det gäller övergångsställen, nerver och brist på observation de är ofta orsaken misslyckande att ge efter för fotgängare som väntar på att korsa, mycket allvarligt brott som vanligen kuggar provet.

körprov

Det svåraste att lära

Alla dessa fel är inte långt från de aspekter som tar lång tid att lära sig. De flesta studenter har svårt att praktiska körlektioner är korrekt användning av de olika hastighets växlarna. är också "fastnat" att veta, tack vare disken, när du behöver växla, och kopplingspedal set-accelerator eller koppling broms.

Andra situationer som de flesta kostnader driver dem att lära sig beteendet i rondeller och känner till rätt säkerhetsavstånd.

Fel i den teoretiska undersökning

Om vi ​​fokuserar i den teoretiska undersökning, Vi fann också vanliga misstag bland unga människor förbereder sig för licensen. Förutom den brist på förståelse av de uttalanden, skyldig att svara automatiskt utan slutar läsa frågorna och göra minnestest, där många misslyckanden frågor om hastigheter, ljus och elektroniska vägtullar.

studenter Det kostar dem mer att tillgodogöra sig teoretiska agendan frågan om hastighetsgränser efter typ av vägar och motorvägar, förutom den reaktionstid bromsning Akut eller användning belysning vid olika tider såsom regn eller dimma.

Nerver spelar ofta tricks elever som presenteras för övervägande och få dem att göra misstag som inte utförts under praktiken med läraren, men dessa misslyckanden är också på grund av att allt görs mindre praktiskt och studenter är mindre förberedda undersökning. Dessutom, Många studenter ta "laster" till körskola som de är svåra att rätta till. Dessa är:

* Att placera foten på kopplingspedalen med ilagd växel till ett stopp

* Underlåtenhet att följa trafik och eventuella manövrar av bilar som kör bredvid oss ​​rätt