Seat Alhambra FR, mer sportslighet til den spanske folk carrier

Seat Alhambra FR, mer sportslighet til den spanske folk carrier

Når vi testet oppdatert Seat Alhambra noen måneder siden, en av de tingene som fanget vår oppmerksomhet var innsatsen av den spanske merkevare for å gi et mer sportslig kjøring. Takket i stor del til sportschassis DCC (Det samme som Ibiza og Leon), hvilken regulerer sjokk valving skiftende veiforhold. Nå går Seat ett skritt videre.

Seat Alhambra lanserer en nytt utstyr linje: FR, noe som gir en pluss sportslig design MPV. i utvendig, De er installert nye støtfangere, front grill, frontlykter skjult, speilhusene i sølv lettmetallfelger 18 tommer, emblemer og dekorative vinyler FR svart.

Sportslighet også inne

i lugar Seat Alhambra FR er nye sportsseter i Alcantara med oppvarmet funksjon. Også kommer det til å være med bak parkeringskamerasensorer, automatisk klimaanlegg, tilgang og nøkkelfri start og elementer av utstyr.

En mekanisk, Seat Alhambra FR motorer kan montere huset allerede kjent: i bensin, 150 hp 1.4 TSI og 2,0 TSI 220 hk; i diesel, 2,0 TDI sender blokken i trinn på 115, 150 og 184 hk.

Det er forventet at denne nye finish i den spanske minivan markeds fra november til en pris som er fortsatt ukjent. Dagens utvalg på Seat Alhambra i Spania begynner rundt 32 000 euro.

Andre FR Seat

navnet FR Det er velkjent innenfor den spanske merkevare. Seat Ibiza og Seat Lion er, i mange år, godt eksempel på det pluss av sportslighet det gir, og vi ser nå på Seat Alhambra. I tilfellet på Seat, er dette trim tilgjengelige nivået med mekanisk 90 hk 1,2 TSI, 1,0 EcoTSI 110 hk og 1,4 TDI, i trinn på 90 og 105 hk.

Seat Leon FR Ja ty til de fleste prestacionales mekanisk rekkevidde. Det spanske kompakte kan ha den ferdige motor 125 hk 1,4 TSI, 1.4 TSI ACT 150 hk og 180 hk 1,8 TSI, bensin og 2,0 TDI 150 og 184 HK turbo i området.

- Du kan også være interessert i:

Seat 1,0 TSI 110 FR.

Den sporty Seat Leon, den Cupra, versjoner 265 vs 280.