De bästa bilmärken marknadsvärde

De bästa bilmärken av värde i 2017De bästa bilmärken av värde i 2017De bästa bilmärken av värde i 2017De bästa bilmärken av värde i 2017

I Autopista.es desgranamos idag nya rön och studieresultat Bästa Cars 2017, den mer komplett och omfattande rapport i Europa försöker analysera den övergripande bilden med konsumenter på biltillverkare. Och idag fokuserar vi på den kanske viktigaste delen för köpare:vad varumärken bättre marknadsvärdet är? Under detta år, upp 200.000 läsare av de 17 publikationer av utgivaren Motor Presse International associera, var och en av de 13 egenskaper som gör upp analysen varumärkena under deras bästa omdöme identifieras med var och en av dem. I Spanien, detta prestigefyllda och viktiga Studien utförs genom vår Motorväg tidskrifter, nuvarande bil, motorväg, Classic bilmotorn och och, naturligtvis genom vårt web, www.autopista.es.

Bästa Cars 2017: de bästa bilmärken

I attributet Studie Value Bästa Cars 2017, premiummärken försvinner från toppen, med undantag för Audi och monopolisera toppositiongeneralist företag på marknaden. bäst betyg Denna utgåva har varit sittplats att även om har inte varit den bäst säljande varumärke i Spanien 2016, har själv placerat två av sina modeller, den nya Seat Ibiza och Leon som efterfrågas av köpare. Dessutom, Han har lanserat sin första SUV, Ateca Seat, som har en mycket bra kommersiell värd även månader väntar på köpet. den Snart Brand De kommer att vara en liten SUV, Arona, och en större 7-sitsig som vi redan har diskuterat. Goda framtidsutsikter därför att den spanska varumärke.

Seat: InteriorCitroën tillsammans med hand Seat också goda resultat, fortsätter linjen redan markerat förra året. den Fransk tillverkare har alltid varit känt för några mycket konkurrenskraftiga produkter i pris, och konsumenter samtidigt som de värdesätter deras kvalitet: Goda nyheter. Bland dess mest sålda modellerna räkna alla C4 familjen (Inklusive Cactus eller Picasso MPV) och den nya C3 har fört en frisk luft. Och nästa år lovar betydande framsteg redan meddelat två modeller som riktar sig mot Star segmentet SUV: den minsta C3 Aircross och den största C5 Aircross.

Stänger pallen annan klassiker Denna rangordning av bästa värdet, som är skoda. I det här numret förlorar positioner (i själva verket var ledare 2016), men i stället behåller den stora poängen och huvudet på den bedömning som gjorts av ägarna av varumärket, vilket är mycket värdefullt. Ankomsten i år av den stora SUV Kodiaq och tillkännagivandet av den kommande kompakta Karoq, med bas Ateca, Det bör vara ett uppsving inför nya utgåvor.

Andra tillverkare är fördelade över hela resten av tabellen med större eller mindre framgång, även betona naturligtvis Ford, den koreanska Kia och Hyundai och Renault och Dacia. Vi lämnar den slutliga rangordningen.

General klassificering: de 15 märken av värde

1. Sits: 26

2. Citroën: 25

3. Skoda: 23

4. Ford 19

5. Kia: 18

6. Hyundai: 17

7. Renault 16

8. Dacia: 15

9. Peugeot: 14

10. Opel: 13

11. Toyota 12

Mazda 12.- 11

13.- Honda: 9

14.- Fiat: 9

15.- Audi: 9

(*). stämde en positiv prägel på totalundersökning.

Skoda intervall KodiaqYttrandet från användarna av varumärket

Vi har sagt tidigare: i det här avsnittet, förare tänker på sina bilar och i år igen placeras i Skoda först, följt av Ctiroën. För det tredje fallet föredrar Seat, byta roller med Hyundai i denna undersökning 2017. Fördelningen av följande positioner är i strid med resten av generalist varumärken, premium redan införts.

Yttrandet från oerfarna förare

Ett annat kapitel att studera inom de bästa bilarna 2017 rapport har att göra med synen på förare med mindre än 3 år gammal bil. Hur värderar vi? Viktiga framsteg här också Seat, som görs med seger -i 2015 ockuperade den sjunde läges tillsammans med Citroën. Skoda och Kia står bakom.

Yttrandet från dem som vill jämföra ny bil

Nytt avsnitt en studio där Seat och Citroen varumärken idag i första hand värderas de flesta potentiella köpare. Bakom dem, hålla insatserna i fotbolls pooler köper upp Ford, Hyundai, Kia och Skoda, resultat helt i linje generaler i detta avsnitt.

Yttrandet från ungdomar under 29 år

Yngre förare är också klart: hans föredragna varumärken, Seat, Ford och Citroën De upptar podiet i denna ordning rösta. Peugeot är också en högt värderad varumärke, ranking fjärde.

Vad de tror är äldre än 30 år

De ledande förarna håller med junior, och göra vinnare som mest värdefulla varumärke Seat, Skoda degradera, som löpte ut 2015, på tredje plats.

Dacia SanderoVad kvinnor tycker

Intressanta svar från kvinnorna i denna studie Bästa Cars 2017, som beviljar Dacia en viktig sekund efter Citroen, som är den mest uppskattade i värde. Förra året den rumänska märket var åttonde i ställningar. Stort steg framåt.

män vad de tycker

Identiska resultat för de första positioner än sådana som erhållits genom globala läsare. Totalt svar män, igen Seat vinner igen följt av Citroën. Vi kommer att se nästa år som resultat som kommer från denna rapport år: den nya bilen kommer att ha mycket att säga.

Du kanske också är intresserad av:

Bilmärken med bästa värdet 2016

De bästa bilarna bästa bilarna 2017 i Tyskland

Alla vinnande bilar i Best Cars 2016