Ford Focus förlänger garantin

Ford Focus förlänger garantin

Förutom att övervinna de fortsatta samtalen att granska, har Ford tvungen att konkurrera med en hård rabattpolitik som sina amerikanska konkurrenter (General Motors och Chrysler) och håll utkik efter japanska märken.

Så Blue Oval har beslutat att förlänga garantin för nya Focus som ska säljas under 2003 kommer att säljas med 5 år eller 100.000 miles. Enligt Steve Lyons, vd för divisionen kommer den nya garantiprogrammet omfattar vägassistans eller stad och i kombination med garantiplanen chock 3 år eller 36.000 miles att varumärket har trätt i kraft. Ford hävdar att detta program hoppas att öka försäljningen av Focus med 10 procent.

fortsätter "noll finansiering"
Det är inte den enda insats som kommer att göra Ford för att locka kunder. Den amerikanska pressen ser till att signaturen förblir kallas "noll finansiering" i vissa modeller av bilar och lastbilar. Framför allt kommer att gynnas av denna fördelaktiga finansierings Ford Crown Victoria, Windstar, Taurus, Mustang och F150.

Ford Crown Victoria är också misstänkt, eftersom denna modell är en av de mest använda av amerikanska polisen och drabbats av flera bränder efter krascher under de senaste åren. Den Windstar inte räddas från förbränning: under de senaste fyra åren har medverkat i 23 samtal att granska.

Eftersom Mustang Ford inför tuffa prata med ett företag som specialiserat sig på att tillhandahålla kraschen testdata tvivlade han säkerheten för din bensintank webben.