MotoGP 2016 Official Guide, nå i salg

MotoGP 2016 Official Guide, nå i salg

teamet magazine Motociclismo sammen med Dorna (arrangør spanske selskapet Motorsykkel VM) og Mediaset Spania (Telecinco tilbyr fullt World Cup og kringkastet live alle løpene holdt i Spania), Motorpress Ibérica, ledende utgiver av tidsskrifter innen motor lanseringer Offisiell guide VM 2016 MotoGP. Det inkluderer en spesiell kampanje med 1,001 gaver, blant annet en kopi hjelm MotoGP verdensmester Jorge Lorenzo.

Et år er lagt ut for salg Offisiell guide MotoGP 2016. Denne praktisk veiledning inneholder all informasjon på hver av kretsene for å spore racing, alle tall, tidsplaner for konkurranser og trening, i tillegg til registrering og posten kretsen. i sin 182 sider fans til sporten Motorsykkel kan se alle 18 GG.PP informasjon, I tillegg til piloter hovedpersonene i 2016 sesongen med alle oppdatert om din karriere og datamaskinen data.

Det er derfor et uunnværlig verktøy for å følge hver Grand Prix denne sesongen, med alle informasjon om hver rase, kretser, og ryttere, med data sykler og teknikk, fordi i dette mesterskapet konkurrerer de mektigste, avanserte og spesialiserte sykler. Og nytt av året motorsykkel fans vil ha mulighet til å delta i trekningen av 1001 produkter MotoGP, inkludert en kopi hjelm Jorge Lorenzo signert av piloten, lommebøker eller caps MotoGP.

den Offisiell guide Det har vært fullt utviklet av magazine Motociclismo, med all den erfaring, kvalitet og grundighet i sine berømte journalister. Fra den grafiske synspunkt, fremhever det nye materialet, kombinert med offisielle bilder utelukkende med en attraktiv design. For hvert løp leve gjennom sine sider en unik opplevelse for elskere av motorsykkel og racing. For € 3,50 vil du ha alt du trenger for å ikke gå glipp av en eneste detalj og forstår perfekt noen spørsmål om MotoGP.