Vill du leva Monster Jam i Madrid den 17 juni? Lotter!

Monster Jam återvänder till Spanien ett årMonster Jam återvänder till Spanien ett årMonster Jam återvänder till Spanien ett årMonster Jam återvänder till Spanien ett år

För tredje året i rad monster Jam återvänder till Spanien för att få en unik spektakel i världen. Det kommer att bli nästa 17 juni, lördag i Vicente Calderón Stadium. Ett möte som du inte får missa om du gillar bilen, åtgärder och även om du vill säga är adjö Madrid stadion.

Showen detta år kommer med nya Monster Jam lastbilar: kommer att vara snabbare, mer action och kommer att ha mycket mer frihet att göra sina freestyle tricks. Ingen brist redan vanligt grav Digger, fira detta 2017 sitt 35-årsjubileum i backen, Max-D, El Toro Loco... Sanna bestar av 4 ton och genomsnittsvikt och 3 meter hög, vilket kommer att ställas inför en hinderbana speciellt utformad i arenan rojiblanco att göra tricks, stunts och hopp.

Om du vill leva här live show, som förra året värd mer än 30.000 åskådare, Missa inte denna tillfälle att vi ger från Motorväg: två dubbla lotter. Du behöver bara ange den här länken och svara på en mycket enkel fråga. Missa inte det! du har tills måndag 12 Juni (Ingår) för att delta i tävlingen.

Delta och vinna två biljetter till Monster Jam 2017

Du kan också vara intresserad

Foto: Monster Jam, inifrån

Video: Monster Jam besöker Spanien, och vi får vi in ​​i hennes livmoder