Ateca Sete: tilbehør verdt

Ateca Seat tilbehørAteca Seat tilbehørAteca Seat tilbehørAteca Seat tilbehør

Den nye SUV Seat Seat Ateca, har kommet i juli til forhandlere. Pluss statister som forskjellige typer stereoanlegg eller nettlesere, en rekke mer enn 30 deler fabrikk. Mange av dem er rent estetiske og dekorative klistremerker og andre prøver å gjøre livet enklere for brukeren: sykkelstativ eller takbokser for bagasje.

Blant de rent estetiske tilbehør må nevne muligheten for tilpasse forsiden og bak bil med fire farger: oransje, rød, blå eller sølv. En tynn band av farge er det som skiller hverandre. Prisen er, og legger kit foran og bak pluss speil (Finnes også i disse fire farger) er litt over 1000 euro. Men hvis du vil bare tilfelle av speil, vil hver for bare 70 euro deg. Hvis søket tilpasning og økonomi, vil den ha nok.

Går et skritt videre, kan du melde deg på legering veldig spesiell. Aneto også kalles, 19 inches i diameter, og er tilgjengelig i de fire farger i tillegg til svart ovenfor.

Ateca Seat tilbehør for interiør

Og hvis din er å kombinere farger i hele bilen, inni deg kan du tilpasse alle profiler dashbord og området midtkonsollen hvor varmen er. Tilgjengelige farger er igjen det samme som Aneto dekk: oransje, rød, blå eller sølv. Svart er standard. Prisen på dette tilbehøret er 364 euro. omtrent sportspedaler delvis ferdig aluminium kan toppen av settet av 165 euro. Jeg personlig anbefaler ikke denne ultimate tilbehøret fordi, gitt sin misjon, det ser ikke ut som det skal.

Ateca Seat. tilpassede pedaler.

Hvis du vil ha noe billig og et snev av farge til interiøret, anbefaler vi å tilpasse knappen på girspaken. Den består av to tynne band av farge (for å velge blant de fire nevnte for dashbordet), og prisen er litt over 100 euro. Det vi ikke kan sikre holdbarheten av farge, siden det er et element med en bemerkelsesverdig slitasje.

Ateca Sete: ladeutstyr

Ja, vi tror det er nyttig brett plast beskyttende støvel. Setet har to alternativer, og vi tror det er bedre at merke som heter "high side". Det koster 115 euro, og det vil hindre teppet som dekker bagasjerommet skitten eller våt når du laster bilen. Tilsvarende er det ideelt for transport av kjæledyret ditt uten å måtte bekymre seg om hvor mye hår som er igjen i bagasjeromsgulvet. I dette tilfellet er det obligatorisk å montere separasjon rist mellom bagasjerommet og hytta -193 euro for å unngå straff.

Snakker av bagasje, tilbyr Sete en takboks av svenske merket Thule av 420 liter kapasitet. Dette kan bli funnet, samme merke og modell, tilbehør butikker til en pris i underkant av 550 euro spør Seat.

Og hvis alt du har fortalt deg virke dyrt, bemerker: for bare 26 euro kan du ta et dekke for nøkkelen farge. Moro og billig.

Du kan også være interessert

Ateca Sete 2,0 TDI 150 4Drive: SUV grundig test av moten

Toyota RAV4, nytt tilbehør for 2016

Tunear syv tilbehør til bilen din

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis