Donald Trump “förlorar” Odjuret, president bilen

Donald Trump parkerade The BeastDonald Trump parkerade The BeastDonald Trump parkerade The BeastDonald Trump parkerade The Beast

Taormina är en liten italiensk stad där för de närmaste dagarna kommer att fira världens G7-toppmötet, ett möte som involverar sju mest industrialiserade länderna i världen. Tja, Donald Trump, den President i USA, Du kan inte använda din tjänstebil (Odjuret) på grund av att enorma storlek den "varelse".

Och är att smeknamn La Bestia Det kommer att komma väl till pass för Donald Trump tjänstebil. Dess dimensioner är mastodónticas för de smala gatorna i den sicilianska staden Toarmina. Den officiella fordon, med mer än 5,50 meter inte kan röra sig på längden liksom hans långa bilkortege bilsäkerhet. I själva verket, enligt nätupplagan av El Mundo, den enorma storleken på Beast och alla motorcade som följer honom ha varit en allvarligt problem för organisationen av evenemanget. Slutligen har den amerikanska underrättelsetjänsten kommit överens om att Trump och hans följe använda andra medel för annan än Beast transport.

Mer än 10.000 poliser, soldater och styrkor italienska och internationell säkerhet övervaka dessa dagar varje centimeter, varje meter av de smala gatorna i Taormina. Säkerheten för högsta ledarna för planeten står på spel.

Donald Trump förlorar BeastCadillac One The Beast: Trump bil

före Donald Trump reser i fät, Barack Obama också han använde den under de sista åren av sitt president skede.

The Beast Det är mycket mer än en bil, är en advanced "bil bekämpa" enligt en stor kostym limousine. Det är en del av en utveckling Cadillac lyx sedan och en SUV stor GMC, andra märken som tillhör General Motors. Kroppen har en speciell avskärmning Skottsäker och många av de pumpar och kortdistansrobotar, med en speciallegering konstruktionsstål, aluminium, titan och keramik. Kristallerna är speciella och har en tjocklek på 12 centimeter.

För att driva, fät använder en Diesel stor förskjutning motor, nämligen en Duramax redan de monterade många stora stadsjeepar och pick-up Chevrolet och GMC. Dess prestanda är att inte kasta raketer -den överdrivna vikt är en stor lastre-, med en topphastighet på 100 km / t och en genomsnittlig förbrukning uppskattas till 30 l / 100 km. När det gäller däck, monterade special Strålkastarrengöring, att de tillåter dig att rulla omkring 100 kilometer, även om de punkteras.

den Trump bil också omfattar kulsprutor och raketer som gör The Beast i autentiska krigsmaskin. Sådan är deras nivå av säkerhet som en del människor säger att detta fordon kan motstå en hypotetisk etsning, så att i händelse av att händer, dörrar och fönster skulle vara helt förseglade och ett intelligent system skulle återvinna syre inuti.

Du kan också vara intresserad

- Här är Odjuret, den officiella bil Donald Trump

- Trumpchi: bilen som vill erövra nya Trump imperium

- Trump vill fler fabriker och amerikanska bilar i USA