Detroit Auto Show 2016: topp 3 pick-up

Topp 3 pick-up i Detroit i bilderTopp 3 pick-up i Detroit i bilderTopp 3 pick-up i Detroit i bilderTopp 3 pick-up i Detroit i bilder

i Europeiske markedet pass nesten ubemerket. den SUV og hver dag konsept mer raffinert bil har endelig cornered opp salgstall vurdering de virkelige ATV og spesielt også, monstre lasting og av veien respons slik som pick-up-. Unntatt nesten profesjonell bruk, er dens kommersielle effekten minimal, men nok over dammen å overraske sin suksess. Kjent som "henger" i USA, "flat" i noen søramerikanske markeder eller "carrinhas" på portugisisk-talende land, den pick-up de er på det amerikanske kontinentet biler hver dag og til og med ambisiøse: ... jo større jo bedre. Slik er suksessen at, for eksempel, US Ford F-serie har vært nesten 40 år å være den mest solgte bil. Og tilsynelatende sett, vil det være nesten udødelig. Vi viser her tre beste og villeste, plukke opp som har forlatt Detroit Motor Show 2016.

Ford F-150 SVT Raptor SuperCrew: den bestselgende

radikal, romslig, komfortabel og autentisk ATV. den Ford F-150 det har praktisk talt alt, dermed sin rolle Amerikanske stjernen henting. Hvis det er mer radikal variant og off road, kalt SVT Raptor, introduserte bare et år siden også i Hall of Detroit, bringer denne tiden viser fornyet den nye Ford F-150 SVT Raptor SuperCrew, sin kraftigste varianten: lang hytta.

nesten 6 meter lang, ny Ford F-150 SVT Raptor SuperCrew Det tilbyr en utvidet akselavstand opp til 31 centimeter, med 4-dørs kroppen og fem vanlige seter. Sammenlignet med den forrige modellen, er det opp til 230 kg lettere ved bruk av høyfast stål og aluminiumslegeringer spesielle. Under panseret monterer en kraftig V6 3.5l EcoBoost motor kapasitet. hans strøm er beregnet til 450 hk kraft, og det skal være forbundet med en automatgir med hastigheter opp til 10 total. Også det inkluderer Terreng Management System opp 6 forskjellige kjøremåter som du kan komme til å klatre nesten til veggene: normal, gate (For veien) vær (Snø, regn eller is) Mud and Sand (For sand) slipp (For ørken) og stein (For å bergarters overflater).

Nissan Titan Warrior Concept: Brute

Nissan Titan Warrior ConceptSelvfølgelig, hvis vi snakker om vill pick-up orientering, tar palm årets Nissan Titan Warrior Concept. Presentert på Detroit Motor Show, Denne prototypen er basert på gjeldende Nissan Titan pick-up, men svært endret til å bli en ekte kriger: mounts hydrauliske suspensjoner, akser og modifisert differensial, høyere høyde (2,1 m total) og bredde (2,2 meter), og holder setet, spesifikk off road dekk 37 tommer høy. Alle kledd i grå farge kompis "Thunder" og oransje "Magna".

Selv om ikke så kraftig som den V6-motoren i Ford F-150 SVT Raptor SuperCrew, denne spektakulære Nissan Titan Warrior Concept Den inntar, i stedet, en driv stor V8, intet mindre enn fem,0 liter volum og 310 hk. Dens imponerende maksimalt dreiemoment 76,5 mkg, forbundet med en automatisk 6-trinns Aisin.

Honda Ridgeline: den mest raffinerte

Honda RidgelineMindre visuelt slående, mindre radikal, men med en profil enda nærmere dagens SUV, sprettert Han har også presentert på Detroit Motor Show den andre generasjonen av dens Ridgeline pick-up, med en spesiell serie også kalt Black Edition med et mer sportslig utseende. på en ny monocoque plattform og suspensjoner uavhengig fire hjul, er dens orientering mer rekreasjonsforut selv større plass segment i en andre rad i stand til å romme komfortabelt passasjerer 3. Under disse setene kan de også lagre bagasjen din.

den nye Honda Ridgeline Den har en innovative lastekasse helt flat øke sin kapasitet opp til 725 kg. Forut i prøven med en V6 3,5 liter og automatisk girkasse 6 Hastigheten kan være tfront- eller alle samspill, i så fall ville ha 4 kjøremoduser: Normal, sand, snø og gjørme. Videreforedle suppleres av en høyere kvalitet interiør, som allerede kan være utstyrt med et multimediasystem med 8-tommers skjerm og integrerte systemer Apple Car Auto Play og Android. Det kan også bestilles med en avansert 3 klimasoner.

Du kan også være interessert i:

Kvinner knytte pick-up attraktive menn

Alaskan Renault Concept, nye pick-up for 2016

Fiat Toro, italiensk stil for en pick-up