Kia Fortsett konsept: Cee’d 2018 vil kroppen Shooting Brake

Kia Fortsett konsept på 2017 Frankfurt Motor ShowKia Fortsett konsept på 2017 Frankfurt Motor ShowKia Fortsett konsept på 2017 Frankfurt Motor ShowKia Fortsett konsept på 2017 Frankfurt Motor Show

den ny generasjon kompakte den segment C Kia Cee'd Det tar sine første skritt i den forestående Frankfurt Motor Show gjennom Concept prototype Kia Fortsett. Ifølge sørkoreanske fast, gir denne prototypen de estetiske baser hva den nye Cee'd 2018, i tillegg til å forutse ny og attraktiv kropp versjon Shooting Brake, noe som en neste Cee'd familietype men med en kupé silhuett med merkede former, spesielt i det bakre området med den karakteristiske bratt skråning iden av taket.

den Kia Fortsett Concept Den presenterer en legeme av liten høyde og meget fluidledninger og aerodynamisk. Dens design har blitt gjort i European Design Center Kia har nettopp noen få meter hvor du vil feire Frankfurt Motor Show, så vi står overfor en Født nye modellen, designet og utviklet for det europeiske markedet.

med Concept prototype Kia Fortsett, den asiatiske firmaet så langt later uklart om eller ikke forsvinne av sine eksisterende organer, dvs. i dette tilfellet Cee'd tre-dørs (Nettopp det heter FORTSETT). Hva har bekreftet er at Dette konseptet forventer et nytt format kropp, som skal legges til området cee'd 2018 og hvis ryggraden vil forbli den femdørs versjon.

Kia Fortsett ConceptAnalysere litt mer Kia Fortsett imponerende aspektet av Concept, setter pris på GT logo (Kjennemerke av sportiest versjonene av Kia). Den spektakulære aspekt av legering Det er også et viktig poeng å merke seg, i dette tilfellet, vises som 20 inches i diameter.

den frontal området, grillen og danner panseret den Kia Fortsett Concept husker nok til å Kia Stinger. Men hva vil være sin tekniske plattform? Alt tyder på at den Kia Cee'd ny generasjon arve mange av løsninger og tekniske fremskritt som allerede er frigjort av Nye Hyundai i30.

Når det gjelder Fortsette tekniske spesifikasjoner Kia Concept, av den tiden den sørkoreanske merket ikke har avansert noe om det. Det er mer enn sannsynlig at ny generasjon Cee'd, det Det bør bli markedsført i 2018, dele noen av motorene og monterer Hyundai i30, slik som 1.0 T-GDI bensin 3-sylinder 120 hk og 1.4 T-GDI 4 sylinder 140 hk, I tillegg til den Diesel 1,6 CRDi på forskjellige effektnivåer, -95, 110 og 136 CV-.