¿Uber? ¿Sharing resa? 7 av 10 spanjorer gynnar

¿Uber? ¿Sharing resa? 7 av 10 spanjorer gynnar

Uber Han visade att dessa data visar att det finns en växande efterfrågan på alternativ rörlighet i Spanien, sedan 40% av spanska medborgare inte alltid se till att du kan flytta med den tillgängliga transport i staden där han bor.

Platform 'ride-sharing', sade invånarna i Madrid och Barcelona De är bästa alternativen för att betygsätta denna rörlighet, medan användare av dessa tjänster positivt värdera dem eftersom minska kostnaderna, undvika parkeringsproblem och minska påverkan på miljön.

Företaget betonade också att medborgarna De skulle också använda plattformar färd-sharing "som förare att tillgängliggöra sina egna fordon, om de hade möjlighet att göra det. Således skulle 75% av dem använder tjänster som uberPOP att dela kostnader för att hålla ägde bilen, såsom recensioner, bensin eller parkering.

VD för Uber i Spanien, Carles Lloret, sade sådana initiativ håller på att revolutionera det sätt på vilket människor flyttar runt i staden. "Spanska konsumenterna efterfrågar bättre rörlighet i städer och vi är mycket glada över att tjänster såsom uberPOP kan lösa verkliga behov idag"Han tillade.