Hyundai Tucson, 5 nyckel varför köpa

Hyundai Tucson, fem viktiga varför du ska köpa denHyundai Tucson, fem viktiga varför du ska köpa denHyundai Tucson, fem viktiga varför du ska köpa denHyundai Tucson, fem viktiga varför du ska köpa den

Hyundai Tucson kunde passera för att vara en SUV. En annan modell som engrose en lista varje dag fler representanter i kompaktsegmentet, som leds av allsmäktig att Nissan Qashqai och följande Kia Sportage, VW Tiguan, renault kadjar, Ford Kuga, Suzuki S-Cross ... och så vidare. Men två faktorer är det som gör denna speciella Hyundai ny version: En som kommer till ersätta ix35... fordon inte kan glömma hela sin verksamhet liv har alltid varit mellan 4 bäst säljande SUV marknaden. Och två, det är inte ett annat fordon i intervallet Hyundai: det är i själva verket dess flaggskepp, den bäst säljande och överträffar även i30. Monopoliserar inget mindre än 25 procent av försäljningen den koreanska tillverkaren.

Med den nya Hyundai Tucson, Därför vill varumärket för att ta ett stort steg för att ytterligare förbättra sin image som tillverkare. För att göra detta, del praktiskt taget en tom jämfört med den framgångsrika ix35: Det har reviderats från topp till botten, börjar med en mer kraftfull estetiska och slutar med redesign av alla dess komponenter. Men i en sådan konkurrensutsatt segment som det kommer att bli, ¿Vilka är de bästa vapnen med att angripa den nya Hyundai Tucson?

1- Hyundai Tucson, en SUV rymliga

2015 Hyundai Tucson

född med kall otvivelaktigt bekant. Små var inte ix35, men Hyundai Tucson punkt för punkt överstiger dess föregångare. med 7 cm mer i längd (4,48 meter totalt) och 3 hjulbas (2,67 m), har det fått mer beboelighet. Så gott som behåller sin goda benutrymme, men har förbättrade dimensioner av bredd och höjd att bli idag en av referenserna i sin klass. En halv plant golv, dörrar öppna nästan 90 ° för ökad tillgång ombord och möjligheten att ha nya bakre luftintag slutföra en interiör där ingen bagageutrymme krävs. I själva verket, 513 liters sats meddelar antipinchazos De är mycket högre än Qashqai (439 liter), VW Tiguan (470) eller Renault Kadjar (472). Även versioner är utrustade med den alltid rekommenderat standard reservhjul under golvet garanterar mer kapacitet med 488 liter last. erbjuder också elektrisk grind, beroende på version.

2- Hyundai Tucson, handlag körning

Det är en annan bil Hyundai Tucson ix35 respekt för att uppskatta det omedelbart, som köregenskaper. från en perfekt formel ny elektrisk styrning (Även konfigurerbar i Normal och Sport lägen), den mer exakt och noggrann skift beröring, passerar bromssystem med större skivor (305 mm fram och 302 bakom) eller större dämpningsmaterial i mängder, kristaller eller kupégolvet. Bättre känsla och mer förfinad och tyst svar, som kompletteras av en större smidighet. Och med en ny plattform som innehåller en ram och en omdesignad fjädring, den nya Hyundai Tucson tillkännager 48% mer vridstyvhet du känner en mer exakt i dag och framför allt tack vare en dynamisk SUV ny avancerad traction control kurva (Anmärkningar om hur man kan stödja applicerar bromstrycket på det inre hjulet att rotera bättre) och, framför allt, den extra dragkraft som tillhandahålls av dess all-wheel drive versioner.

3- Hyundai Tucson, SUV och todocamino

Hyundai Tucson 2015, inne

Den SUV har blivit en nästan bekant alternativ till konventionell kombi eller MPV, men vi kan inte glömma hans väsentligen såsom SUV. Sant, försedd med däck nästan 100% asfalt och begränsat utrymme i praktiken till 17 centimeter, kommer den nya Hyundai Tucson inte tillåter dig att ta itu med trialeras inte vågar alltför krävande, men inte förakta deras förmåga att avsluta asfaltspår och vägar bättre än någon konventionell turism. med en läge mycket dominerande körning, till och med upp till 4 cm högre som rival erbjuder versioner med en effektiv AWD (Med användning av en lamellkoppling sänder, under normala förhållanden, till 100% vridmoment till framhjulen flytta upp till 50% på baksidan om nödvändigt) som seriell, även har Manuell låsknapp under 40 km / t och Descent Control: Vad media och några stadsjeepar erbjuda.

4- Komplett sortiment av Hyundai Tucson

Du får inte registrera idag den bästa förbrukningen i sin klass. I själva verket Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136 hk Vi kunde redan försöka är nästan 1 l / 100 km erhålls genom att spendera Renault och Nissan Qashqai Kadjar 1,6 dCi 130 hk 4X4. men med nästan 200 kg mera i skala de, deras 6,5 l / 100 km i genomsnitt är inte dåliga (som en VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion) och har visat sig också vara den snabbaste av alla. Diesel, kompletterar utbudet en bra 1,7 CRDi 115 hk som godkänner endast 4,6 l / 100 km (som kommer att fånga nästan 60% av försäljningen, enligt Hyundai) och topp 2,0 CRDi 186 CV mycket kraftfull. redan bensin, Två andra bra val: A 1.6 GDi 132 hk (Access version pris) och en ny 1,6 T-GDI, och med turbo, 176 hk och den nya Automatiska dubbla kopplingar överföringshastigheter och 7, self-made. Under ett år också kommit till Diesel för att ytterligare berika sitt sortiment.

5- Den bästa utrustningen för Hyundai Tucson

Det är inte längre det billigaste. Inte den dyraste. Men han har något som ingen annan erbjuder: Standardutrustning alltid full. i dess Essence grundläggande mål (Endast tillgänglig för att öppna intervall med 1,6 GDi) och innefattar huva och aktiva nack, farthållare, luftkonditionering, systemet start i backe, bakre parkeringssensor, automatisk belysning, Bluetooth, härstamning kontroll, inbrottslarm och däck 17". Den översta Klass och lägger till 17 "hjul, den Bizonen, dimljus, de yttre barer eller effekt speglar. Techno är redan mycket komplett, varningssystem som innehåller bakre trafik och byta körfält, signaligenkänning, bakifrån kamera, uppvärmda säten, intelligent nyckel, regnsensor eller tryck webbläsare. Medan Style innehåller och vad även många av sina konkurrenter inte erbjuder något alternativ: elmanövrerade stolar, ventilerade och uppvärmda, blinda kontroll, antikollisionssystem med automatisk bromsning, öppna takluckan, LED-strålkastare och uppvärmd ratt, bland annat.