Volkswagen lämnar slogan “Das Auto”

Volkswagen lämnar slogan

Volkswagen skandal utsläppen kommer att ha ett nytt offer: slogan som används av företaget: "Das Auto". slogan "Das Auto" (Bilen) försvinna kommande varumärkeskommunikation.

Används sedan 2007, när han blev vd för Volkswagen Group Martin Winterkorn, hade han fördelen av att vara en slogan enkel och igenkännbar. Detta visas inte längre i dina annonser som medföljer ännu mer kända varumärke logotyp och tyska bilföretag.

Das Auto Logo

Detta kommer att vara en av de mest synliga aspekterna av Nya kommunikationskampanjer det kommer att lansera varumärket återställa förlorade bilden efter skandalen efter det upptäcktes att Volkswagen hade fuskat på utsläpp av kväveoxider deklareras.

Under den senaste veckan 2.000 chefer fordonsgruppen, som har mer än 592,000 anställda över hela världen, samlades de på ett konvent i den tyska staden Dresden, där varumärket har en av sina flaggskepp fabriker, för att diskutera aspekter av den nya bilden kampanj.

När han berättade en chef som deltog i ceremonin till Reuters, chef för Volkswagen-märket, Herbert Diess -En nykomling till varumärket, där han började arbeta i juli förra året beskrivs från BMW- nuvarande slogan som "absolutist". Naturligtvis olämpligt vid en tidpunkt när varumärket ska visa ödmjukhet och inte ses som pretentiös, något som kan gå emot din framtida bild.

Dessutom, enligt samma källor, är den slogan inte kan beskriva bilden av teknik varumärke, med ett starkt engagemang för elbilar som Volkswagen vill förmedla.

En annan uppföljaren till Volkswagen skandalen

Som ni kanske minns, den så kallade "Volkswagen skandal" det upptäcktes för allmänheten sist månad september, när den amerikanska Environmental Agency (EPA) som ansvarar för övervakning och certifiering av utsläpp och bränsleförbrukning i bilar i landet, anklagade Audi och Volkswagen märken förfalskning av uppgifter av kväveoxider (NOx) i dess motor diesel TDi.

Fordon upptäckt att kontrollera EPA hade en specifika program Det går in i läget "undersökning" för minska halterna av NOx när han utför testet. Således uppgifter som de verkade lagligt erbjuds. När de inte utför dessa tester programvaran desarmerade "test" -läge och drifts bilar avger upp till 40 gånger de tillåtna gränserna. Koncernen själv Volkswagen medgav oegentligheter åtminstone cirka 11 miljoner bilar världen över.

Vid upptäcka denna skandal fanns tusentals skämt som de gjordes på grund av företagets motto. Många spelat med orden "das" och "gas". Detta skulle vara ytterligare en anledning att skicka slogan bättre liv.

Joke motto das auto volkswagen

Du kan också vara intresserad

Volkswagen och skandal utsläpp: alla nycklar

Volkswagen skandal: tekniska åtgärder för att reparera dieselmotorer EA 189

RYSARE Volkswagen Dieselmotorer