Använd denna möjlighet att köpa en Jaguar rabatt

Använd denna möjlighet att köpa en Jaguar rabatt

Den 1 januari startade programmet `Jaguar Godkänd'Wide återförsäljarnät Jaguar, en försäljningskanal begagnad bil designad av Jaguar för att ge alla nödvändiga delar av kvalitet, historia och ursprung av fordonen. `Jaguar Godkänd' det blir ett gemensamt namn för alla fordon program runt om i världen, vilket namn och innehåll samt fördelarna för kunden är godkänd.

programmet Den erbjuder två års garanti med obegränsad körsträcka och fullständig motsvarar ett nytt fordon garantin. Checklista består av 165 inspektionsprocesser som skall följas till punkt och pricka, att intyga att fordonet är i optimala elektriska och mekaniska förhållanden.

Vecka från 17-21 februari 2016 'Kommer att vara Jaguar Godkänd Premium Week', ett utmärkt tillfälle att förvärva SEMINUEVO med några månaders användning Jaguar, Jaguar från Spanien och dess återförsäljare `Jaguar Godkänd' till unika priser och med unika finansieringsvillkor.

Jaguar XFMed en oavbruten schema 10:00 till 08:00 onsdag till söndag i huset, Pavilion Satellite, Ferial, s / n, 28011 Madrid, `Jaguar Godkänd Premium Week 'lämna alla uppgifter som krävs för kunden att köpa med förtroende med det så kallade engagemang Godkänt'. Du hittar mer information på approved.es.jaguar också i denna video, vi förklara hur det fungerar.