Bil köpa garanti livstid, Volvo erbjuder

Bil köpa garanti livstid, Volvo erbjuder

Volvo har meddelat att man kommer att erbjuda kunderna köpa en ny bil i sin klass garanti livstid delar och arbete reparation av sina modeller. Hittills har Volvo ger bara denna möjlighet i Kanada.

Det är en innovativ produkt som Han har lanserat det svenska märket i landet sedan den här månaden. begrunda en enda betalning vid tidpunkten för att köpa bilen i början av denna garanti speciella, (Det har inte avslöjats eller hälften av den minsta mängd som beror på modell och version av vem föredrar). Och ingen ficka. Alla transaktioner som utförs i verkstaden medan ägaren har att Volvo inte kommer att medföra någon kostnad för köparen, både delar och arbete för reparation. Alla operationer måste utföras i nätverket av officiella återförsäljare av Volvo. Det är oklart vad som skulle hända vid ägarbyte, om garantin i denna situation kan också passera.

Hittills från Volvo Spanien styrde ankomsten av denna produkt till vår marknad, inte ens till Europa.

För några år sedan Vauxhall (Opel i Storbritannien) erbjuds en liknande produkt som garanteras livslångt, vissa delar av fordonet till den första ägaren. Motor, växellåda, styrning, bromsar och elektriska komponenter ingick.

I vår marknad, för närvarande, de varumärken som erbjuder en mer omfattande kommersiell garanti är Korean Hyundai och Kia, med 7 år. Andra erbjuder fem som Mitsubishi, medan några som Honda eller Toyota, men tillåter att anställa gett 04:57 expansionen. allt under två års garanti som EU-lagstiftningen ger. Många märken erbjuder också olika produkter underhållsavtal kan upp till fyra eller fem år, en körsträcka gräns, såsom Seat, som binder till finansiering genom Credit Seat.