Volkswagen Passat Variant, en familie bil

Kontakt: Volkswagen Passat Variant, mer kjent enn noen gangKontakt: Volkswagen Passat Variant, mer kjent enn noen gangKontakt: Volkswagen Passat Variant, mer kjent enn noen gangKontakt: Volkswagen Passat Variant, mer kjent enn noen gang

og gå åtte generasjoner av VW Passat Variant, til hver, bedre, mer komplett, mer utstyrt, mer teknologi ... Den nye utgaven viser et bilde som gir enkel anerkjennelse som et medlem av familien, men med stilistiske nyansene som tillater å plassere et skritt over, svært nær premium modeller. Den presenterer en svært karakteristisk foran i den store frontgrill fusjonerer med frontlykter, veldig til Phaeton stil, og gir et poeng av eleganse. Men det er ikke bare estetiske aspekter, det er mye av teknologien bak en god bruk av plass, mer komfort og kvalitet, dynamikk, nye muligheter for utstyr med interessante kjøre hjelpemidler, samt nye og effektive motorer som øker ytelsen og forbedre drivstofforbruket.

høy kvalitet

Bare åpne døren nye Passat åpenbare godt arbeid med ferdige, innstillinger, valg av materialer, former, etc. den særegne utforming av modellen forblir, men med en snev av moderne og eleganse. Således toppen av dashbordet er dominert av en strimmel i stor grad minner om utformingen frontgrill med integrert på samme utganger. buenos belegg og polstret tillate gode berøringskontroller og instrumenter, som har blitt flyttet, avhengig av behovene til bruk.

den tilkobling har vært et av de områdene der Passat Han har tatt et kvalitativt sprang, fordi det kan ha et instrument panel laget i en HD-skjerm, som simulerer analoge nåler og konfigureres på vilje av driveren, og viser opplysninger den relevante. Du kan velge størrelsen på informasjonen som vises ved å redusere størrelsen på instrumentering. Vi så i Audi TT, og nå, i dette Passat Du kan være en del av standardutstyret i de høyeste nivåene av oppsigelsen. I tillegg assosiert med multimediautstyr Du kan bli med i nettverket av vår Android smarttelefon eller nettbrett (Senere kan du også koble til datamaskiner som bruker iOS operativsystem, til å dele kontakter, lydfiler og video, steder, etc. Du kan også telle system Head-up display å projisere den mest relevante informasjonen uten at føreren måtte ta øynene av veien.

VW Passat Variant

en ny multirat kan håndtere de fleste innstillingene for lyd, kontrollere farten og avstanden til bilen foran, bør ha denne funksjonaliteten. Å være litt kortere og lavere enn den forrige utgaven, har god bredde og høyde dimensjoner. den variant Den måler 4,882 mm, med en høyde på 1,477 mm og økninger i 47 liter kapasitet støvelen mot den foregående generasjon.

Den har veldig komfortable seter med flere innstillinger foran og meget god takhøyde bak, spesielt i denne praksisen variant kroppen. Som er tradisjon i familien, lasterommet er utmerket, og takket være den enorme bakluken, er det svært enkelt å innføre pakkene. Den har et foldemagasin, noe som gjør det mulig å skjule gjenstander under gulvet ringene for sikring av last og, avhengig av nivået av opphør, muligheten for å åpne døren fjern elektrisk.

god oppførsel

Alle versjoner vi kunne drive denne kroppen har overrasket oss ved sin kjøreegenskaper. den 2,0 TDI 150 hk Det er veldig myk og elastisk, ganske rolig og full av dreiemoment, slik at det ekstraordinære inngang. Vi har gjennomført kun i forbindelse med manuell girkasse seks relasjoner, men det er også tilgjengelig med dobbel-clutch boks DSG sekstrinns. En ny progressiv, veldig fort, servostyring kan du registrere modell kurver med absolutt presisjon. Det har også mange kjøre hjelpemidler og chassis oppsett mulighet: normal, komfort og sport, avhengig av behov og preferanser av sjåføren.

VW Passat Variant

Mer sjokkerende er det nye 2,0 TDI biturbo at på den samme motorblokk-arkitektur, det skiller seg ut med 240 hk og dreiemoment på 500 Nm. Brutal akselerasjoner og innganger, kan få enda mer dynamisk spill takket være samarbeidet med boks Syv-trinns DSG og systemet 4MOTION. For sin del, forbruk, selv om høyere, er ikke overdrevet å være en modell 240 hk.

I øyeblikket, vil de samme mekaniske og kompletterings nivåer i kroppen være forsynt sedan og Variant. Bensin kommer først 1,4 TSI 150 hk og frakobling av sylindre til en annen vil legge til 125 hk. Fremfor at de vil legge til en 1,8 TSI 180 hk og to 2,0 TSI, 220 og 280 hk. Blant Diesel, vil området starter i Spania med 2,0 TDi 150 hk 6 trinns manuell girkasse eller DSG 6 også relasjoner i tillegg suveren 2,0 TDi 240 hk biturbo assosiert med endring DSG 7 og tannhjulet drive 4MOTION. Det ble deretter innlemme en 1,6 TDI 120 hk og 2,0 TDI 190 hk. Senere, i midten av 2015, er utvalget ferdig med Passat GTE plug-in (plugg) 218 ​​hk, Det er slik at elektrisk rekkevidde på 50 km.