Iniesta, det senaste tillskottet till Nissan: Vilka är dina bilar?

Andrés Iniesta, representerande Nissan elektriska räckviddAndrés Iniesta, representerande Nissan elektriska räckviddAndrés Iniesta, representerande Nissan elektriska räckviddAndrés Iniesta, representerande Nissan elektriska räckvidd

Utbudet av elbilar Nissan och han har ambassadör. Andrés Iniesta, FC Barcelona spelare har valts som bilden av sina modeller Nissan Leaf och Nissan e-NV200.

Beslutet om japanerna har motiveras av värden som respekt, prestanda och engagemang till spelaren, något som han delar med elbilar som Nissan har på marknaden.

Dessutom noterar att Iniesta började i mallen sin nuvarande fotbollslag nummer 24, ett nummer som matchar batteriets kapacitet som hade Nissan Leaf före uppgraderingen senast i slutet av 2015, i vilken denna kapacitet ökade till 30 kWh, samma sak hände på deras oberoende, som växte till 250 kilometer (tidigare 200 km).

Eftersom varumärket belyser också sitt engagemang för programmet "nu JaInitiativ som vi vill uppmuntra människor att förlita sig mer på elektrisk mobilitet och utbud av bilar av denna typ av framdrivning som har Nissan. Genom detta initiativ köpare av en av dessa bilar 'nollutsläpp' kan köpa bilen och prova det i 3 månader innan han blev den ultimata ägare, med 14 dagar om året av en bil med förbränningsmotor (t.ex. att göra en snabb resa) och eventuell installation av en laddstationen gratis på kundens hem.

Du kan också vara intresserad

De 10 elbilar att köpa

Nissan Qashqai, 10 år efter det att SUV på marknaden