Arrow460-Granturismo, den nya Mercedes lyxyacht

The Yacht Arrow460-Granturismo och Mercedes konvertiblerThe Yacht Arrow460-Granturismo och Mercedes konvertiblerThe Yacht Arrow460-Granturismo och Mercedes konvertiblerThe Yacht Arrow460-Granturismo och Mercedes konvertibler

Biltillverkaren Mercedes-Benz har just infört Arrow460-Granturismo, en lyxjakt som väcker en del av estetiska linjer ser både i vissa bilar idag undertecknandet av stjärnan som några av de klassiska bilar.

Den officiella premiären av Mercedes Arrow460-Granturismo Det har skett i kust blå franska. Han har redan kallat "Silver Arrow of the Seas" (Silver pil av haven i sin översättning till kastilianska) visar styling och exklusivitet för alla dina porer. Hans viktigaste tekniska funktioner är imponerande: 14.14 meter av längd och en total effekt på 960 hk, tack vare dess två Yanmar Diesel motorer 6LY3-ETP.

den Inuti Mercedes Arrow460-Granturismo Den rymmer upp 10 personer. Stugan har alla bekvämligheter för besättningen korsningen är en trevlig. Sålunda, en intelligent luftkonditioneringssystem, en ljudenhet hi-fi, en liten vinkällare och en ismaskin är till tjänst för de privilegierade åkande.

Stora sidorutor Mercedes Arrow460-Granturismo De är infällbara, medan panoramavindrutan kan höjas, så att segla ombord på detta yacht var lika med köra en av bilarna konvertibler Mercedes-Benz (New SLC och S Convertible, till exempel).

den marschfart den Mercedes Arrow460-Granturismo det är 28 till 30 knop (51,86-55,56 km / t) Med lugnt hav, men vid vissa tider och minimal belastning detta lyxyacht kan nå 40 knop av maximal hastighet (74,08 km / t). Stor kapacitet tank bränsle det är 1200 liter. Som vanligt i kärl, Arrow460-Granturismo dessutom har en dricksvattenreservoar, i detta fall 500 liter.