Dudas: Jeg kan gjenopprette signalet fra å kjøpe en bil hvis på slutten jeg ikke kjøpe?

Dudas: Jeg kan gjenopprette signalet fra å kjøpe en bil hvis på slutten jeg ikke kjøpe?

Vår ekspert svar: Jaime Barea, direktør for juridisk avdeling av Ganvam

Det kommer an på hva slags bok du har inngått med selger. Her er det viktig å merke seg at det to typer av signaler, eller arras- når kjøperen er en forbruker: bekreftende eller penitential, og giveren eller salg kan bruke begge. Til tross for de streikende navnene deres, de er enkle å kjenne igjen, særlig sett i skriftlig dokument begrunner levering av signalet.

den bekreftende er signal som er gitt som betaling av avtalt pris. Hvis du etter denne fristen gyldighetsperiode av signalet eller til og med før forfall, du bestemmer deg for ikke å formalisere bil betaling, det er forstått at frafalle kjøp og selger kan beholde signalet å gjøre opp for eventuelle utgifter (GESTORIA utgifter, overføringer ...), eller du kan vurdere at salget er gjort og kreve at du leverer resten av pengene og du tar bilen.

den penitential ment å miste signalet direkte hvis heve kjøpet. I dette tilfellet er det viktig å vite at hvis avtalte perioden er selgeren som ikke kan levere bilen uansett grunn, skal returnere deg dobbelt så mye du har betalt som et tegn. Husk at signalet har denne karakter må vises så eksplisitt i dokumentet ("I tilfelle at selger partiet bestemmer seg for å løse dette salget, må du returnere kastet tegn ..."), Ellers vil det bli forstått at det er en bekreftende tegn.

Vil du vite mer? Abonner til Log Ganvam: Http://www.ganvam.es/blog/.

Ganvam