Volvo starka engagemang för fyrhjulsdrift

Volvo starka engagemang för fyrhjulsdriftVad står Volvo av dessa mekanismer är dess totala automation. Allt fungerar utan förare ingripande. De betonar också att köpare av en sportsedan med fyrhjulig färdigheter inte letar efter en terränggående fordon. Volvo anser att dessa förare satsar på stabilitet och grepp på vägen, två begrepp som vida kommer förbättrade tack vare AWD.
I praktiken tack vare anslutning av dessa element med andra bilsystem kan du justera subviradoras eller sobreviradoras trender. För att göra detta, är det tillräckligt att agera på den programvara som hanterar datorelektronik.
De ansvariga för svenska företag vill, vid årets slut, traction control och stabilitet är nära besläktade. För de datum redan utrustat S60 AWD kommer detta sista komponenten.

Alla dessa utvecklingar kommer att monteras intill motorn och RN känd typ, ger en förnyad maskin kubisk 2.4L 200 hk vid 5100 varv per minut. Det maximala vridmomentet är vid 290 nm och vid 1800 varv per minut uppnås.
Volvo räknar med minst 9000 enheter denna nya version som säljs över deras första levnadsåret.

Problem med remmarna i S80 och V70
Volvo meddelade i går att man kommer att se över säkerhetsbälten S80 och V70-modeller. Det svenska märket har funnit problem med ankare av dessa komponenter i fordon under kontroll.
Tydligen muttrarna som håller kroppen bälten lossna med tiden. Denna brist har upptäckts endast i modellerna som nämns och alltid i enheter tillverkade mellan slutet av 2000 och den nuvarande.
Totalt kommer 10.000 bilar ses varav 3185 i Sverige, medan resten är spridda över hela Europa och USA.
Volvo källor i Spanien säger sig ha hittat något fel i enheter fördelade i vårt land.