Hvor mye endrer bremseklossene på bilen?

Hvor mye endrer bremseklossene på bilen?

Vi har levd, for eksempel med revisjoner av ITV, med skiftende dekk og mange andre utskifting av deler for slitasje. Endre bremseklossene på bilen prisen kan variere sterkt avhengig av provinsen der du bor Og blant de dyreste og den billigste, er det et gap opp til 317 euro.

Hvis du ønsker å endre bremseklossene på bilen din, bør du vite at Jaen er den billigste (83.49 euro) provinsen En studie av online sammenligning verksteder Tallerator, etterfulgt av Tarragona (113.38 euro) og Almeria (135.14 euro). Men hvis du bor i Álava (400 euro), Cuenca (242 euro) eller Gerona (234,38), er i en av de tre regionene hvor det i gjennomsnitt er mer kostbart å erstatte bremseklossene.

I resten av Spania, gjennomsnitt å fornye bremseklossene på bilen din er 185.92 euro, med mindre du bor i Madrid (232 euro), Barcelona (208.45 euro), Sevilla (156.04 euro) og Zaragoza (161.47 euro).

Fra Tallerauto også de uttrykte sin overraskelse å se at i mange tilfeller er det billigere å erstatte bremseklossene i par i stedet for fire på samme tid, som, i henhold til komparatoren, ofte gjør produktet.

Du kan også være interessert i:

Veiavgift: den billigste og dyreste stedene i Spania

ITV priser: forskjeller på mer enn 100 prosent

Sjekk dekkene og unngå en urolig på ITV