Radar La Paz och Santa Maria de la Cabeza i Madrid och Multan

Radar La Paz och Santa Maria de la Cabeza i Madrid och Multan

hade länge installerad, sedan slutet av 2014, men de hade ännu inte börjat bötfälla. Men kommunfullmäktige Madrid har beslutat och sätta på löne radar ligger i Paseo de Santa María de la Cabeza och mittemot sjukhuset i La Paz. vi talar om radar körfält och ingen stretch, dvs böter den felande fordon som färdas längs cinemómetro. De första bilarna kommer att sanktionera överstiger 70 km / t, medan det av La Paz Det kommer att göra samma sak med förare som reser ovan 50 km / t.

Båda radar, men hade redan uppnått sitt mål. Och är att chaufförer färdas längs dessa två punkter, De hade varit medveten om hans närvaro och de gjorde det på mycket låg hastighet. I själva verket staden Madrid Han studerade möjligheten att återkalla och byt plats Paseo de Santa María de la Cabeza till trafikproblem som har sitt ursprung förare cirkulerar så långsamt.

Slutligen beslutades att radar Santa María de la Cabeza, Det ligger cirka 300 meter från tunnelbanan Elíptica Plaza, på nummer 109, hoppa från 70 km / t, och tunnlar M30. Men endast fined från 77 km / t, given tolerans av mellan 10 och 15 procent beviljande dessa cinemometers.

Radarn installeras på Paseo de la Castellana, mitt emot sjukhuset i La Paz, till fina förare som färdas i det vänstra körfältet mot M-607 eller M-30, mot Avenue av upplysningen och överstiger 50 km / t. Just på detta område Madrid kommunfullmäktige kommer installera den första radarkapitalflykten. Detta är den curve Knot Manoteras, ett av de områden som de flesta olyckor koncentrerad och där hastighetsgränsen är 60 km / t.