Ford vil lansere flere modeller SUV: den første, den nye ekspedisjonen

Den nye Ford SUV kommerDen nye Ford SUV kommerDen nye Ford SUV kommerDen nye Ford SUV kommer

den SUV blir avgjørende for salget av bilmerker i viktige markeder Europa og USA. den salgsdata nye biler Spania som vitne, og det samme skjer i mange andre land, derav en del av tidig strategi produsenter passerer utvikle nye modeller av SUV og fornye eksisterende. firma Ford Det har mye å si om det ...

Sitert av nyhetsbyrået Reuters, som siterer slå til offisielle kilder Ford, i 2020 vil være minst 13 biler SUV, modellene som skal selges i det amerikanske markedet, Europa og andre land.

den første av disse ny SUV å være kjent er det Ford Expedition 2018, som vil gå på salg i USA senere i år. Denne store SUV har mange innovasjoner på alle fronter, med en fast forpliktelse til teknologi på alle nivåer (tilkoblingsmuligheter og sikkerhet, spesielt), mer effektive motorer og en vektreduksjon på ca 300 pounds i gjennomsnitt (ca 136 kg mindre av den nye modellen fra det foregående).

Mekanisk, til nærværet i Ford Expedition 2018 en motor 3,5 V6 EcoBoost bensin, koplet til en roman 10-trinns automatisk girkasse.

Ford fremtiden elektrisk SUVFord: mer elektrisk SUV, hybrid ...

For noen dager siden annonserte vi at vi Ford Han hadde planer om å lansere en hundre prosent elektrisk SUV med en rekke 500 km. Og når? i 2020 eller raskere.

Vel, foruten hybridteknologi hundre prosent elektrisk, i SUV utvalg Ford-modeller som Ecosport og Bronco vil bli fornyet.

På europeisk jord, den siste av Ford den har iscenesatt enestående Edge og den nye generasjonen av Kuga.

Vi ser frem derfor å fremtidige versjoner av Ford SUV, en av de merkene som vil gamble og investere mer i motesegmentet.

Du kan også være interessert

- Ford Kuga Vignale: bakgrunn en SUV med stil og karakter

- Ford Kuga, Ateca Seat og Kia Sportage, hva som er best SUV?