Ny Ferrari SUV: Fiat bekreftet for de kommende månedene!

Ferrari F16X, er den første SUV fra Ferrari?Ferrari F16X, er den første SUV fra Ferrari?Ferrari F16X, er den første SUV fra Ferrari?Ferrari F16X, er den første SUV fra Ferrari?

i løpet av kommende månedene, den nye Ferrari SUV vil gå i oppfyllelse. Media verden av virksomheten og finans som referanse Bloomberg news agency, den digital versjon av magasinet Forbes og amerikanske TV- CNBC, De har gjentatt de siste uttalelser fra Sergio Marchionne, den Administrerende direktør i Fiat Group, der han kunngjorde en CVL bil prosjekttype (Akronym "Ferrari Utility Vehicle") For de kommende månedene.

Disse nye opplysninger Marchionne om den forestående Ny Ferrari SUV det gjorde han under et besøk i den pose New York. Ifølge de siste rapportene, det interne navnet som allerede arbeider fra Maranello ved navn "F16X prosjekt", Name helt gyldig, og som kan føre til produksjon av den endelige Ferrari SUV.

den Ny Ferrari SUV vil være en del av nye produktstrategi for det italienske firmaet for de neste fem årene der forretningsplaner overveid doble løpende inntjening. For å oppnå dette målet, er det ingen tvil om at en ny og enestående Ferrari SUV Det kan hjelpe fatten resultatregnskapene i selskapet. Og det er at luksus SUV blir stadig mer populært blant de rikeste økonomier i verden, som inkluderer magnatene i Kina og Midtøsten for å skryte som de fleste flamboyant, unike og særegne.

Ferrari SUV F16XFor øyeblikket ingen offisielle tekniske data for forventet Ferrari SUV, Selv om de første ryktene tyder på at økte med en kraftig og effektiv nyutviklet hybridteknologi, i hvilken det kan være en V8 bensinmotor, en neste generasjons batterier med høy kapasitet (det kan være en hybrid plugg) Og tilstedeværelsen av en eller flere elektriske motorer. Gitt det unike med dette nye produktet, først antall enheter produsert i denne nye Ferrari SUV Det vil være begrenset.

Porsche Cayenne, Bentley og Lamborghini Urus Bentayga: rivaler

Over de siste årene har bilindustrien vitne til fødselen av nye modeller av typen SUV produsert av luksus merkevarer. Den første store eksemplet kom fra hånd Porsche, som han begynte å produsere og selge vellykket Cayenne (Senere la han til i sitt utvalg SUV den minste Macan).

etter "helligbrøde" av drømmen fabrikken i Stuttgart, har det vært andre fremragende eksempler på hånden Bentley, med dens modelltype SUV Bentayga, og veldig Lamborghini, historiske rival av Ferrari og hvis Urus lover å revolusjonere segmentet todocaminos mer premium og eksklusivt. British brands Rolls-Royce og Aston Martin også senere innlemmet i denne typen panisk rase for å starte SUV mest luksuriøse og avanserte nåtid og fremtid. den Rolls-Royce Cullinan og Aston Martin DBX også fremstår som stor enhet rivaler fremtiden Ferrari SUV.

Du kan også være interessert

Den nye Ferrari SUV, nærmere

Leo Messi trenger en halv time å betale Ferrari

LaFerrari Aperta: Ferrari superbil på auksjon