Mitsubishi ASX: kryssning till A Coruna (video)

Route med Mitsubishi ASX: Snipe World in A CoruñaRoute med Mitsubishi ASX: Snipe World in A CoruñaRoute med Mitsubishi ASX: Snipe World in A CoruñaRoute med Mitsubishi ASX: Snipe World in A Coruña

Vind i seglen. den Mitsubishi ASX tar sin marschfart senast uppdaterad detta år. den Japanska SUV, mångsidig och rymlig, har han lett oss att resa med familjen tills A Coruña att njuta av en hastighetstest ... i Atlanten. Detta nyrenoverade 2017 välkomnar Mitsubishi hela familjen: Full trunk och fyra passagerare att njuta av den galiciska kuststaden och World Sailing Championship Snipe.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX: upp

Med fyra personer ombord och med massor av bagage bakom oss, har vi mer än tillräckligt med utrymme bagageutrymme. Vår tekniska center har mätt totalt 420 liter, i mitten av segmentet, även om dess konkurrenter växer i storlek och ASX har fallit halvvägs mellan kompakta SUV och urban. Med fyra stora resväskor och två små började en kort tur på alla mer än 600 kilometer från Madrid.

Med barn åtnjuter mer än tillräckligt med utrymme i baksätet, fast vi på framsidan. i Kaiteki yta (Top end) på denna enhet har till vårt förfogande uppvärmda lädersäten och för föraren, elektriska justeringar. På instrumentbrädan, den multimediasystem Den är integrerad i HD pekskärm 7 tum. Snabbt vi koppla vårt öde i webbläsaren och synkronisera alla funktioner i din smartphone.

Bra känsla och komfort bakom ratten i Mitsubishi ASX upplevs också med farthållare och sex-växlad automatisk växellåda, enda alternativet är 150 hk turbodiesel version. På vår resa till den galiciska staden, har den japanska bilen var tvungen att möta alla förhållanden, mycket vanliga i området: regn, hagel, kilometer av asfalt, sand strand, golf marken ... något hinder för den mångsidiga SUV Mitsubishi att samtidigt arbeta som Framhjulsdrift i de flesta situationer, detta 220 DI-D-versionen det gör koppla det intelligenta driv 4x4, den ansluter automatiskt när du märker förlust av dragkraft eller direkt blockera all-wheel drive. Mer säkerhet och lugn att ta itu med dessa områden, med en kapacitet på fantastisk grepp hela tiden.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX: marschfart

I A Coruña kunde vi njuta av Snipe World, en specialitet ljus där rå taktik för att snabba. Båtar, cirka 4,70 meter lång och i vissa fall upp till 12 meter segling, är upptagna av skeppare och besättning. Ett mästerskap har hållits sedan 1934, men som Spanien har varit värd endast sex gånger. den Club Nautico Coruñés, under ledning av kommittén för heder av Hans Majestät Konungen Felipe VI har han haft deltagande av mer än 350 idrottare från 20 länder runt om i världen.

Snipe Class World Sailing i A Coruña