Hyra för personer med Worten: bil och ny mobil varje år

Hyra för personer med Worten: bil och ny mobil varje år

Worten har distributions specialist elektronik och vitvaror sektorn nu nya och viss tjänst leasing. Det kallas Worten Estrena och under denna December kommer du att kunna komma åt ett fordon Mini One och en iPhone7 för mindre än 10 euro per dag med möjlighet att anpassa programmet efter dina behov, förnya eller avbryta efter 12 månader.

För att starta detta nya projekt, Worten har stöd av ALD Automotive, företagets fordonspark leasing och hantering av finanskoncernen Société Générale.

Worten och Estrena verk

För bara 10 euro per dag, total kvot på 299 euro per månad, du kan njuta av en Mini One D 95 hk 5 dörrar och även present ett iPhone 7 32 GB.

Hyra varaktighet är 36 månader, men efter de första 12 månaderna, har du möjlighet att förnya och köpa nya modellen Mini One varumärke, med den senaste modellen av iPhone utbudet på marknaden; eller säga upp avtalet utan att förlora din mobiltelefon.

På så sätt kan du njuta av att hyra förhållanden med Worten Estrena och du bara behöver oroa sig för bensin. Visst ett sätt att vara det senaste inom teknik och fordonsindustrin. den Mini One innehåller säker och noggrann underhåll, samma som iPhone 7, som åtföljs av skador och stöldförsäkring av 1 år.

Du kan också vara intresserad

När värt att hyra en bil leasing

10 skäl att välja leasing ägare